takav oproštaj ja napravim ali ona me uopće ne registrira...
još je mala, ima 12 mjeseci...
budem s njom pola sata, ona se igra, puno novih igračaka...
kad idem ja je poljubim, reknem da ja sama idem i da ću se vratiti poslje jela a ona neka se lijepo igra sa tetama i novim igračkama ....
ona se i dalje igra i mene uopće ne doživljava...dali bi joj trebala reći papa (mahati) jer mislim da bi tako možda registrirala da odlazim ili je to dovoljno jer nebi sada htela taj rastakank dramatizirati
Pa, blond lady, napisala si da te ne registrira, ali nisi napisala jel plače??Da, jos je jako mala,u novoj je situaciji, niti ne shvaca sto joj govoris..Ja sam svojima govorila "pa-pa"..mahnem ja njima o one meni..dobro je to izvest u trenutku dok je bas necim okupirana..npr. ona je usla u sobu a ti si joj rekla "gle onaj vlakic na stolu, koko je lijepi, bas me zanima je li svira- pa ona krene i ti joj jos kazes "pa-pa"..ili dok je teta nesto pita a ona joj objasnjava, neznam, npr teta kaze "Imas krasnu frizuru hoces mi je pokazat" i ona krene , a ti kazes "pa-pa" i odes..
Sve su to neki primjeri koji "pale", ali znaj da je tvoja osobna procjena tog trenutka najvaznija i ako procjenis da je trenutno bolje da joj ne mases, onda tako i učini..
Pozdrav