Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: Cipele za klince

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Cipele za klince

Eto, došlo vrijeme za opetovanu nabavku cipeluškica, pa me zanima gdje kupujete cipele za klince?!

Skoknule smo danas princeza i ja do CC1 u Ciciban i totalno sam se razočarala. Imaju iste modele kakve su imali i prije godinu i dvije i... a da ne govorim da cijene svake godine narastu barem za 50,00 kn za isti model.

Bile i u Humanicu. Tamo mm i ja kupujemo cipke za sebe i ne možemo se požaliti ni kvalitetom ni cijenama. Ali me zanima ima li tko konkretna iskustva sa dječjom obućom?
    Naime, osim Geoxa i nekih sportskih marki, ja nikad čula za većinu onih koje prodaju.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

u Humanicu su imali Primigi koji je meni izvrstan. Imali smo neke goretex zimske čizme koje su bile super za skakanje po lokvama i šetnju po snijegu.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj @n@ prvotno napisa Vidi poruku
    Bile i u Humanicu. Ali me zanima ima li tko konkretna iskustva sa dječjom obućom?
    Naime, osim Geoxa i nekih sportskih marki, ja nikad čula za većinu onih koje prodaju.
    pa imas Naturino, Camper, Timberland. sa svim smo zadovoljni, mada najcesce oboje nose geox.

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Mi kupujemo u Deichmanu i Humanicu. Zadovoljni smo, zasad.
    Koji put uleti geox, većinom na sniženju.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Dragonfly prvotno napisa Vidi poruku
    Koji put uleti geox, većinom na sniženju.
    kod mene uglavnom su kutije s tim oznakama 30 ili 50% SALE.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Dječje cipele su mi oduvijek prebolna tema i opsesija. Izbor nikakav, pokušavam zadovoljiti uvjete koje mi naredi ortoped a koji su obično suprotni od onoga što kaže fizijatar, moram odjednom kupiti dva para, za vrtić umjesto šlapa i za van pa su mi cijene od >600 kuna koliko koštaju Geoxice regularno nedostižne. Najčešće kupimo u Cicibanu premda je izbor očajan, a imala sam sa njihovim cipelama i takve probleme da sam jedne reklamirala i ostavila im ih u dućanu jer mi nisu uvažili reklamaciju.

Upravo smo kupili tenisice u Cicibanu - oprez, provjerite uloške, naletila sam na već dva para na kojima su bili potpuno zgužvani.

Za vrtić kao šlape kupim Geoxice jer računam da su prozračnije, to sam sad pronašla proljetni model na sniženju.
    Moram reći da me Geoxice uopće ne oduševljavaju kvalitetom - proljetos je Lea imala njihove tenisice i doslovce se raspadaju.
    (ali za vrtić kao šlape je imala jedne pre-prekrasne, mekane, fine Geoxice, te su me oduševile).

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja kupujem Bambi i odlične su nam. Starijoj sam sada kupila na sniženju model od prošle godine crveno-bež čizmice sa postavom. Imaju i Bambi šlape obavezno za vrtić, a cipelice najčešće Bambi (često naletim na sniženja za cipelice ili na akciju 1+1 gratis).

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

uvijek kupovala Ciciban ili Bambi ali cijene su cca 400 kn na više..neznam šta ću za ovu jesen....

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi smo probali Ciciban, Frodo,Primo, Geox, Coconut, Klin i sve mi se čini podjednako. Čak sam s Primom nekako u odnosu na cijenu i kvalitetu najzadovoljnija.Cipelice budu cca 150-180 kn traju dok noga ne preraste, imaju fine modele i što mi je najbitnije noga joj se ne usmrdi u njima jer joj se inače jako znoji. Klinove čizme je imala prošlu zimu i super su jer miriše iznutra i imaju neki prozrečan uložak antibakterijski. Za jesen smo na sniženju kupili coconut patike visoke, kožne sa šljokicama (šljašteće) i frodo papuče za vrtić i ima od proljeća još dobre kožne cipele primo. Mislim da ćemo se s tim do zime progurati + moramo još gumene čizme za kišu dokupiti.

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Najčešće kupimo u Cicibanu premda je izbor očajan, a imala sam sa njihovim cipelama i takve probleme da sam jedne reklamirala i ostavila im ih u dućanu jer mi nisu uvažili reklamaciju.

Upravo smo kupili tenisice u Cicibanu - oprez, provjerite uloške, naletila sam na već dva para na kojima su bili potpuno zgužvani.

Ne mogu odoljeti da ne napišem da sam i ja imala problem s reklamacijom i to prošli tjedan. Poslala sam im i mail ali nisu se udostojili niti odgovoriti . Ciciban kod mojih klinaca više nema šanse da dođe na noge, niti da su zabadava.

Btw, ako kupujete njihove tenisice obratite pažnju na slova, nama su s modela koji si je mala odabrala ispadala , a to očito nije dovoljan razlog da dobijem novce nazad i kupim geoxice koje sam i željela kupiti.

stanam avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

mi kupujemo najčešće Primo cipelice. kvalitetne su, lijepih modela imaju i dosta povoljne. nekad ih na sniženju nađem još povoljnije(oko 70-80 kn). ima ih u Peku, za ostale dućane ne znam.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj tajchi73 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne mogu odoljeti da ne napišem da sam i ja imala problem s reklamacijom i to prošli tjedan. Poslala sam im i mail ali nisu se udostojili niti odgovoriti . Ciciban kod mojih klinaca više nema šanse da dođe na noge, niti da su zabadava.

Btw, ako kupujete njihove tenisice obratite pažnju na slova, nama su s modela koji si je mala odabrala ispadala , a to očito nije dovoljan razlog da dobijem novce nazad i kupim geoxice koje sam i željela kupiti.

Evo danas smo vidjeli da je jedna tenisica koju smo jučer kupili broj 29, a jedna 30 . Došle su u istoj kutiji.

Uspjeli smo ih zamijeniti, na ponašanje prodavačica nemam riječi, nemam uopće to snage komentirati, i ja sam izgubila živce i jako sam se posvađala.

I ja dakle mogu reći - nikad više Ciciban

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj tajchi73 prvotno napisa Vidi poruku
    Poslala sam im i mail ali nisu se udostojili niti odgovoriti .
    Eh to se i meni dogodilo... Doduše ja sam se žalila na izrazito neljubaznu prodavačicu koja se u praznom dućanu nije udostojila nama posvetiti niti 5 min.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

malo podižem, imate li iskustva sa Noel čizmicama/cipelama?
    Ima ih u Peku i neki modeli od lani su dosta jeftiniji od ovih naših marki,
    a meni su čak i ljepši.
    I inače, molim iskustva gdje se može naći dobrih dječjih cipela u outletu?
    Meni nije problem ako su koju sezonu starije ali da su dobre.

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Mi smo imali noel ljetne polucipele-sandale i zimske cipele, bolje su mi od ostalih jer nemaju anatomski uložak, a cijenom i kvalitetom su mi u rangu cicibana, bambija..

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mi volimo Valekove cipelice ..sada imaju i nekaj na sniženju pa..

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

A prije cca 1 mj smo u outletu u sv. Heleni kupili primigi cipele snižene sa 500 na 350 kn, u Peku

amalia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Mi smo prije stalno kupovali Ciciban ili naturino al od prošle godine prešli smo na Peko i Planet obuća, Mass obuća, , tamo ima super cipelica,kožnih, Primi, Primigi ili Tofi( Elviton) i jako smo zadovoljni sa obućom, i ljetnom i zimskom, šlapicama, čizmicama, tenisicama, a cijena je super povoljna naspram cicibana ili naturina

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja ću stvarno poluditi od dječjih cipela, ništa, ništa ne možemo naći, Lea hoda u jednim jedinim tenisicama i apsolutno joj ne možemo kupiti cipele. Bambi su joj sve preširoke, drugdje nigdje ja ne mogu naći nikakve suvisle cipele, u Geoxu npr. nema ništa - ima niskih cipela i buca-čizmica koje koštaju 850 kuna. Cijene - strava, izbor nula. U očaju smo se vratili i u Ciciban međutim Lea sad tvrdi da ju smeta što imaju anatomski uložak pa joj se to uopće ne usudim kupiti.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

a mi trebamo pomoć radi malog broja: cura je prohodala ali cipelica u njenoj veličini (br. 17) hodačkih, po mogućnosti toplijih zimskih - nema ni za lijek!!!
    u cicibanu su nam ponudili niske, anatomske i skroz tanke i te mi nisu nikakav izbor za zimu, sve što nam je dolazilo u obzir su tek od br. 19
    bambi - sve joj preširoko
    zna li netko gdje ima tako malih cipica?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi smo prve cipele kupovali u Naturinu ali smo krenuli od broja 18, tako da ne znam imaju li broj 17.

Naturino je skup ali znaju imati svakakva sniženja, mi smo prva 3-4 para cipela kupili tamo u pola cijene.
    I cipele za te male su im jako dobre.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

da, znam i ja sam starijem tamo znala naći na sniženju al trenutno (bar koliko sam ja vidjela) sniženja nema
    ili možda netko zna gdje ima (naturino)?

vitekova mamuška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Mene zanima ima li netko iskustvo s ulošcima za ravna stopala. Moj stariji ima skroz ravna stopala i dobio je uloške od ortopeda, ali ne znam kako da ih stavim u cipele. Glupo mi je cipele koje platim 400 kn rasturiti tako da odlijepim postojeći uložak i stavim ortopedski, a ako stavim ortopedski na ravni koji je u cipeli, cipele su mu previsoke. Glupo mi je i kupiti neke turbo jeftine pa odlijepiti njihov uložak i staviti svoj jer takve najčešće nisu od prave kože i jednostavno mi nisu kvalitetne. Imate li vi iskustva? Kako to riješavate?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi kupujemo no name cipele, uglavnom u humanicu i deichmanu, te u peku kupujemo jeftinu marku primo. i u coconut cipele iz TL-a znaju biti ok
    zadovoljna sam sa svime što smo do sada kupili, ništa se nije raspalo ili uništilo

ne kupujem razvikana imena iz 2 razloga:
    - imaju anatomski uložak, a moja djeca imaju zdrava normalna stopala koja ne želim uništiti uloškom
    - ne dam pare kad mi i ove jeftine najnormalnije izdrže tih par mjeseci koliko nose jedan par. margita je čak ove jeseni nosila primo gležnjače od prošle godine, izgledaju još uvijek kao nove

vitekova, ja bih onda na tvom mjestu naručila cipele s uloškom kakvog je odredio ortoped, npr. kod valeka u ilici. dakle, da mi cijeli par naprave po mjeri i zahtjevima.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Jučer smo bili i u Humanicu i nisam vidjela jedne jedine cipele tamo za ovo vrijeme - ima nešto tenisica, a ostalo su buce.
    Bila sam i u Deicmanu, gledala sam Elefanten, nema jedan jedini par u Leinom broju.

Mi smo vjerojatno i zakasnili sa kupnjom cipela jer je Lea zadnja tri vikenda bila bolesna pa nismo mogli u nikakvu kupovinu.

Nismo nikad probali Froddo cipele, ima li ih netko, kakvi su modeli, što se tiče širine mislim?
    Nama je Ciciban bio super jer stvarno imaju uskih modela cipela.

vitekova mamuška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Hvala Lut, vidjet ću ima li u Rijeci nešto slično iako sumnjam.

vitekova mamuška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Mima, meni su Froddo cipele i ljepše i bolje od Cicibana. Znalo nam se često dogoditi da nam klinci uđu u more usred zime u Froddo cipelama i ne bi nam propustile.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ma vjerujem da su bolje, Ciciban nije ništa posebno, samo mi je širina bitna, u Bambiju je npr. Lea sve jako široko jer ima usko stopalo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

froddo ima ogroman uložak, i tvrde su, njih najmanje volim :/
    zapravo, bambi i froddo su mi podjednako koma, njih nikad ne bih kupila. ovi ostali bi mi još mogli proći da je neka nužda LOL

vitekova, pa morali bi imati jednog takvog postolara u rijeci, držim fige

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Nismo nikad probali Froddo cipele, ima li ih netko, kakvi su modeli, što se tiče širine mislim?
    Nama je Ciciban bio super jer stvarno imaju uskih modela cipela.
    Mi smo s Bambija i, nakon toga, Cicibana prešli na Froddo. Kvalitetom u rangu Bambija i Cicibana iz boljih dana, cijenom tu negdje, možda čak i malo niže. Usluga u trgovini odlična, a model za koji u trgovini nije bilo broja isprobali u drugoj boji pa naručili preko neta bez plaćanja dostave. Preporučam.

Moja starija curka ima usko stopalo i froddice su joj super.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ako je tako onda ih LEa neće htjeti

Našli smo u Cicibanu sigurno pet pari cipela koje su super, ali ona kaže da ju smeta to povišenje na ulošku.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nemaju sve Frodo cipele visoki ulozak. Ja sam neki dan Lovri kupila gleznjace, unutra je kozni ulozak, gotovo ravan.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

vitekova mamuska, moja curka nosi valekove tenisice za unutra. napravi joj prekrasne na vezanje, s uloskom unutra. njih nosi u vrtic i odlicne su.
    tenisice placamo. ove godine smo prvi put dobili uloske preko socijalnog, da li napravit( u OS) i stavili ih u nike tenice. isto mi se cinilo cudno kad sam stavila ulozak unutra al kad je ona obula tenisicu i prohodala vidjela sam da je to to. za zimu smo uzeli elefanten cizmice. kad smo stavili ulozak zalila se da joj nisu dobre, bez uloska su ok. tih sat dva sto po zimi i snijegu bude vani moze i bez uloska. meni se nekak cini najbitnije da obuca u kojoj je skoro cijeli dan bude s dobrim uloskom i po mjeri.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Nemaju sve Frodo cipele visoki ulozak. Ja sam neki dan Lovri kupila gleznjace, unutra je kozni ulozak, gotovo ravan.
    koliko sam ja vidjela, one od broja 31 nadalje jedine nemaju tako velike
    vi ste kupili manje?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne. Vece. Ali sad kuzim o cemu pricas. Ja sam uvijek kupovala Froddo vece od 31 pa mi nije bilo jasno o kakvim ogromnim uloscima pricas. Ove cipele, br. 35 imaju tanki kozni ulozak skoro pa ravan.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Planet obuća ima jako dobar izbor obuće a i cijenom je prihvatljivo, uz toi Humanic mi ima jako dobre modele i kvalitetne a i pristupačne cijenom.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Manje brojeve smo uglavnom kupovali Primigi, Primo, Ciciban, Lidl... sta smo stigli.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Ne. Vece. Ali sad kuzim o cemu pricas. Ja sam uvijek kupovala Froddo vece od 31 pa mi nije bilo jasno o kakvim ogromnim uloscima pricas. Ove cipele, br. 35 imaju tanki kozni ulozak skoro pa ravan.
    ma da, moje cure su još do 30 pa automatski odgovaram kao da su svi tako LOL
    ako mimina lea ima veću nogu od 30, mogla bi probati froddo

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nema, ima nogu 29 ili 30 :/

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mi smo našli i super smo zadovoljni - primigi, kožne i još na sniženju (sa 345 na 199kn!) u Planet obući na Trgu ž. fašizma
    primigi je nosio i stariji sin u par navrata i zaslužuju svaku pohvalu

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja uglavnom ulovim neki outlet model u Peku, Cicibanu ili Bambiju i to po manjim dućanima
    a ne u šoping centrima.
    Primjetila sam da su u šoping centrima (AM,CC1) cijene najviše i nema "nekih lanjskih
    modela" koji meni izgledaju kao ovogodišnji, a znatno su jeftiniji.
    Kod Froda mi se je u nekoliko slučajeva vrlo brzo izraubala guma pa ih više ne kupujemo.
    Ciciban, Bambi, Noel, Primiđi su mi se pokazali izdržljiviji.
    U zadnje vrijeme sam kupila nešto i u Deichmannu.
    Ako se pokažu kao one za odrasle - to će biti naš dućan.
    Posljednje uređivanje od krojachica : 12.11.2010. at 10:44

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Na žalost nema ti druge do izvaditi uložak iz kupljenih cipela i staviti ortopedski uložak,jer jedan na drugi ne ide.Pogledaj može li se malo odljepiti uložak i izvaditi samo jastućić.Možda bi bilo najbolje da pitaš postolara da ti to pogleda.

maaja79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

http://www.planika.ba/index.php?lang...in=2&view=2625

mi smo u ove primo (broj 26) stavili ulozak za ravna stopala i nisu mu previsoke.

(ovo odgovaram vitekovoj mamuški)
    Posljednje uređivanje od maaja79 : 12.11.2010. at 11:47

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Samo Clarks za curku (tu ne ubrajam obvezatne patike s nekim likom iz crtića). Jednom sam riskirala, prvi put, pogodila broj i sad točno znam koji joj njihov broj treba jer su im brojevi pouzdani. Lijepe su im cipe/čizme, izdržljive, nogica se ne uznoji, nepoderive. E, sad, curka mi ima stopalo kao iz kataloga (ni usko ni široko, normalno). Uskoro će mi trebati cipelice za maloga koji ima krofnicu pa se bojim da ću mu morati kupovati tek kad proba .... Iako Clarks ima za isti broj i modele različite širine ... vidjet ćemo....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •