Bok svima !!
Radi entero bakterije dobila sam Dalacin kremu, pošto sam blizu menstruacije zanima me dali ju uopče koristiti prije -koristiti za vrijeme ili ...uz nju pijem i klavocin 1g. :?
Bok svima !!
Radi entero bakterije dobila sam Dalacin kremu, pošto sam blizu menstruacije zanima me dali ju uopče koristiti prije -koristiti za vrijeme ili ...uz nju pijem i klavocin 1g. :?
Pročitaj uputu (to obično piše ako je važno) ili nazovi ginekologa.
Najprije hvala,mamazika prvotno napisa
a-
U uputi ne piše ništ o ovome tak da sam od ginekologa dobila savjet- koristiti do početka menstruacije i nastaviti nakon ...
Mislim da bi si tako mogla stvoriti soj bakterija rezistentnih na Dalacin (tj. antibiotik koji je u njemu). Tek toliko da znaš što je u pitanju ako liječenje ne uspije a slijedeći antibiogram pokaže čuda. Ja sam osobno točno vidjela tu pojavu - uzimala sam Amoxil zbog ešerihije, prestala nakon 4 dana zbog alergije, i slijedeći bris je bila ešerihija rezistentna na amoksil.
Neznam kaj da velim-mislim!?mamazika prvotno napisa
U Varaždinu nisam bila oduševljena s ginekologom i došla u ZG privat koji mi je dao uputu za korištenje -
Znam za tu mogučnost ali jednostavno nakon svega ove godine neznaš kome vjerovati .Dali je za očekivati da nakon sljedečih briseva ˝običan ˝enterokok bude rezistentan na večinu antibiotika ??
Zbilja ne znam da li može postati rezistentan i na druge antibiotike. Mislim da to nije egzaktno, nego vjerojatnost, manja ili veća.
Moguće da ti zbog klavocina oralno bakterija krepa i tako pa je Dalacin samo usput ili možda za neke druge bakterije. Ali ne bi htjela ništa tvrditi. Ne znam na što ti je bilo osjetljivo na antibiogramu i da li je možda dr. vidio još kakve beštije na pregledu (ako ti je radio stupanj čistoće).