Pokazuje rezultate 1 do 39 od 39

Tema: WC daska

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno WC daska

Možda je bezveze pitanje, ali dali znate neku kvalitetnu dasku za wc koja nije teška ilako se održava?
    Mi smo imali kvalitetnu drvenu koja je bila teška i bojala sam se da će ozbiljno pričepit nekof, onda smo nabavili neku jeftilen laganu koja je pukla odmah, treća je bila ona gumena mekana relativno skupa koju sam ja uništila sredstvima za čišćenje jer mi je u dilemi da daska traje duže i da nije dezinficirana odluka pala na stranu higjene. Elem, kakva je vaša daska i gdje ste je kupili?

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Još nisam našla dobru dasku. Moj najveći problem je što kemikalije izgrizu onaj dio gdje su šarke i stalno pušta hrđu. Bljak. Po tri put godišnje mijenjam dasku bez obzira na cijenu i to mi je već dosadilo, tako da i mene zanima koja je dobra daska.

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mi imamo bakelitnu dasku, i super je. sve je od bakelita, nema metalnih dijelova i izdrži 120kg . Jednostavno za održavanje, trpi sve kemikalije.. A dovoljno lagana da ne boli ako poklopi po rukama tijekom čišćenja.. od drvene sam dobila nekoliko puta, dobro da nisam bez šake ostala..

Kupili smo je u Kauflandu, nekih 170 kn i domaće je proizvodnje, ne sjećam se točno koja firma..
    Posljednje uređivanje od klaudija : 06.09.2010. at 20:59

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mi smo kupili u lidlu sniženu sa 170 na 120 kn, bila je neka rasprodaja, djeluje mi vrlo kvalitetno, ali je i dosta teška , ali ima one zaštite u obliku malih gumenih čepića pa mislim da ne mogu stradat prsti

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

moram virnut ovu bakelitnu, ove teške više ne bih, klinci mlate s tim, sve me strah di će ih poklopit, a i bučno je

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mi smo dasku dobili uz wc školjku. Od neke lagane plastike je. Savršena.

Sad smo za novi stan kupili wc sa samospuštajućom. E to je tek nešto savršeno.

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Mi kupili neku za 280 kn, zahrđala i raspala se, u to mi stigli roditelji i tata kad je vidio situaciju kupi neku plastičnu jeftinjaru. Što reći, ko nova je!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

1.skupa, drvena, teška, zahrđala.
    2.drvena, jeftina, teška, al nova
    Istina, od padanja počeli pucat čepići, al je tako jeftina (60kn) da me nije puno briga

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    moram virnut ovu bakelitnu, ove teške više ne bih, klinci mlate s tim, sve me strah di će ih poklopit, a i bučno je
    Bučna je i bakelitna (nema silikonske nožice) ali nama je trajalaaaa... 6-7 godina (i ne znam točno), kad sam je ovog ljeta umirovila jer su popucale plastične nožice. Inače sam je redovito znala skinuti, potopiti u kadu i oprati i sve one dijelove koje je nemoguće dohvatiti dok je montirana.

Sad imamo onu tešku kompozitnu, ali ima veći broj silikonskih nožica, pa nije problem. I djeca su već veća pa ne lupaju više. Bakelitnu smo davnih dana kupili u Pevecu, nisam više takvu našla iako bih najradije uzela istu.

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

mi smo još u potrazi za dobrom daskom

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

možda je tzv soft closing daska ono što vam treba? vidjela sam takve u Bauhausu.
    te daske imaju neku hidrauliku pa poklopac ne može pasti nego se polako spušta
    npr http://www.ivanicplast.hr/hr/proizvodi/ - na dnu stranice su dvije takve
    ili http://www.sveimamo.com/product_info...ucts_id=231015

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Meko zatvaranje sa hidrauličkim mehanizmom
    1.219,00Kn
    Uuu, super, radije bih dobila koji put po prstima nego ovako po novčaniku

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Honey, sad ti dosta wc školjki koje kupuješ u kompletu s daskom idu na hidrauliku. Ja bih uvijek dasku koja po mjeri paše uz školjku jer ove koje naknadno kupuješ uvijek nekako su ili premale ili prevelike u odnos na dasku.

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mi smo ovakvu kupili prije mjesec dana u Lidlu, ali ju nismo jš smontirali:
    http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_14993.htm

Ima u sebi i dasku sa manjim otvorom za klince.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Molim pomoć u vezi daske za WC za djecu: htjela bi kupiti onu mekanu spužvastu POUPY, ali ne znam gdje se može nabaviti. Znam da u Ofertisimi i nekim drugim dučanima isto ima tih spužvastih, ali nisu tako kvalitetne i velike kao Poupy.
    Hvala na bilo kojem infu.

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tomita prvotno napisa Vidi poruku
    Još nisam našla dobru dasku. Moj najveći problem je što kemikalije izgrizu onaj dio gdje su šarke i stalno pušta hrđu. Bljak. Po tri put godišnje mijenjam dasku bez obzira na cijenu i to mi je već dosadilo, tako da i mene zanima koja je dobra daska.
    potpisujem od a do ž, i pratim temu dalje!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Honey prvotno napisa
    Meko zatvaranje sa hidrauličkim mehanizmom
    1.219,00Kn
    Uuu, super, radije bih dobila koji put po prstima nego ovako po novčaniku
    Slažem se
    No, ove u Bauhausu i s prvog linka dijeliš s... 4 ak sam dobro zapamtila. To je već prihvatljivije.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

kupujem novu dasku

često ih mijenjam jer pop....kad mi zahrđaju panti, a i daska se sva odozdo razlohala

ima ko kakvu preporuku da je kupio okej dasku po normalnoj cijeni ( mislim na cca 150,00 - 250,00 kuna )

šta je sa ovim nekim antibakterijskim daskama, jel to ima kakvu svrhu?

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

i ja se pridružujem. pun mi je kufer zahrđalih šarki. Uvijek djeluju prljavo.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ja opet o Lidlu.
    http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/lidl...ndex_25462.htm

Cijena OK, kvaliteta OK, ljepota OK, udobnost OK(i za one koje čitaju knjige tamo na miru...)

Možeš bez problema kupiti tri godišnje, kome se na da mijenjati vijke. Uostalom komplet vijaka za dasku je oko 50 kuna, a ovdje za 130 imaš i vide(vijke) i dasku.

Sad samo treba počekati novu akciju ili naručiti telefonski da donesu u najbliži Lidl.

edit-piše na njima da su antibakterijske, što god to podrazumijevalo.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 12.04.2012. at 10:23

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

muž išao jučer vidjeti tu dasku, pa ih više nema naravno, izgledalo mi je isto okej za normalne novce, kad ja kažem odi odmah on uvijek viče ima vremena

budem nazvala najbliži Lidl da vidim kome da se obratim da možda donesu koju

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja opet o Lidlu.
    http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/lidl...ndex_25462.htm

Cijena OK, kvaliteta OK, ljepota OK, udobnost OK(i za one koje čitaju knjige tamo na miru...)

Možeš bez problema kupiti tri godišnje, kome se na da mijenjati vijke. Uostalom komplet vijaka za dasku je oko 50 kuna, a ovdje za 130 imaš i vide(vijke) i dasku.

Sad samo treba počekati novu akciju ili naručiti telefonski da donesu u najbliži Lidl.

edit-piše na njima da su antibakterijske, što god to podrazumijevalo.
    3 godišnje ne paše mi u budžet

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj makita prvotno napisa Vidi poruku
    3 godišnje ne paše mi u budžet
    Ma ne trebaju tri godišnje! To sam napisala za one koje su prepedantne. Meni jedna dosta.

Vijci puno duže traju ako muški dio obitelji pazi kuda šprica ili ako isperu taj dio nakon pišanja.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Vijci puno duže traju ako muški dio obitelji pazi kuda šprica ili ako isperu taj dio nakon pišanja.
    Postoje ti koji ispiru? JA sam sretna što ovaj moj pazi

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

zvala Lidl, mogu jedino u Prečko po dasku, ali oni danas ne mogu provjerit da li je ima, nego tek sutra
    danas je kao neki akcijski dan, pa ne mogu kontaktirat trgovinu
    a ja i tako nisam u Zgb, nadala sam se da mogu dofurat u Lidl u mom gradu, no way
    pa ja i dalje u potrazi za dobrom daskom

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

ZO mogu ti oni dofurat. Meni su na Kukuljanovo poslali. Vrlo ljubazno.

A da nije ta akcija ono što je bilo kod nas? Nakupuješ tone stvari po 2 i 5 kuna. Provjerite, isplati se.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 12.04.2012. at 13:29

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nije mi ženska s kojom sam pričala dala tu opciju, samo je ponudila da eventualno mogu rezervirat dasku da je netko ne kupi dok mi dođemo po nju, ajd vidjet ću još sutra, tak moram opet zvat da vidim jel je ziher imaju

a ovo za 2,5 kuna - ja kupila tonu toga, potkošuljica, gaćica, čarapa za klince, ma svega je bilo, isplati se svakako

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A kad su te akcije po 2 i 5 kuna?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

meni kad pohđaju ti šerafi što drže dasku kupim komplet novih. oko 60 kn su u bauhausu.
    dasku imam neku plastičnu, kao dobru, isto iz bauhausa.
    ima one silikonske čepove pa ako nekom i zvizne, ne lupi i ne pričepi prste.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ma meni se baš rascvjetao donji dio daske na jednom mjestu inače bi kupila samo šarafe

ova akcija je kod nas bila samo jednom, možda negdje u ljeto prošle godine, doslovno su svi nahrlili u dućan i grabili što im je palo pod ruku
    ne znam da li se po gradu češće rade
    Posljednje uređivanje od ZO : 12.04.2012. at 14:20

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

da nastavim ja svoju priču....

došao muž jučer s posla i kaže da je čuo da su u Plodinama daske za wc na akciji -50% na pojedine modele
    otišao on, kupio lijepu bijelu dasku, od čvršće plastike, ima lijepi onaj zadnji kraj koji se montira na dasku, cijeli presvučen plastikom, onako baš lijepi model
    ja sva sretna navečer udarila glanc, sredila školjku do savršenstva za montažu nove daske
    prislonio muž dasku da vidimo kako će sve to skupa pasati i skužimo da se poklopac od daske uopće ne može dignuti do kraja, ta lijepa plastika koja oblaže zadnji dio daske smeta da se poklopac skroz otvori i nasloni gdje treba i nema šanse da bude ikako drugačije, jednostavno neće stajati - možeš se postaviti na trepavice
    s obzirom da je bila sva u najlonu nije mogao ništa u dućanu provjeriti, a izloženih nije bilo - no i da je mogao ne bi skužio dok se ne montira na ravnu površinu, ne bi mu malo na pamet da se poklopac možda ne da otvorit
    najprije smo bili ljuti, a onda smo počeli smišljati načine kako da obavimo to što trebamo sa poklopcem od daske na leđima ili jednom rukom pridržavajući poklopac, a drugom - jelte, već kaj treba....
    udavili se od smijeha naravno
    ništa, ostavili mi to tako do danas ujutro, ide muž po novu dasku nadajući se da su još po -50%
    i jesu, kupio drugu, nisam s njom prezadovoljna jer smo opet na metalnim šarafima, nešto malo načičkano iako sam ja htjela da bude bijela ful, ali dobro
    sa 1.600,00 kuna naknade pomirit ću se da ne mogu bit previše izbirljiva
    i čak je žena rekla da može vratiti ovu neispravnu iako smo je imali montiranu, ne mogu vjerovat, nadam se samo da to ne završi negdje opet u prodaji ili na prepravku nekakvom

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

mi nakon tisuće dasaka, preporođeni s ikeinom i svima je preporučamo hhahahaha fakat!
    obična bijela, jeftina i ima nekakav mehanizam koji paše na sve školjke - mm koji je inače suzdržan od preporuka, hvalio je svima, pa čak i odlučio naručiti 10 dasaka preko one dostave, nek se nađe za svaki slučaj - kod jednih staraca, pa kod drugih, pa na vikendici...
    Posljednje uređivanje od kudri : 13.04.2012. at 13:59

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

e di si bila jučer.....
    daj link ako imaš da vidim kakva je to, nikad nije kasno... tko zna dokle će ova....

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

nikad je nisam vidjela na ikeinoj stranici, valjda negdje je, ali sad nemam vremena tražiti - sorkač. mi smo slučajno vidjeli baš u trgovini i kupili da probamo

e da, ali ak se dobro sjećam - samo je jedna jedini bila, dakle obična bijela
    Posljednje uređivanje od kudri : 13.04.2012. at 14:26

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ako je ova super je jer vidim u uputama da je sama daska sa poklopcem na sistem klikanja, dakle, možeš skinuti i sve oprati, super
    http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/30030538/

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je ovaj topik otkriće LOL
    mi u 10 godina nijednom nismo morali mijenjati dasku ni na jednom wc-u, uopće nisam znala da netko to tako često mijenja i da tu ima neke filozofije

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mi isto nikad nismo kupovali novu dasku. ne znam ni kakvu imamo, al se drži :D

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    A kad su te akcije po 2 i 5 kuna?
    Ja sam slučajno naletjela na Kukuljanovu kraj Rijeka. Vjerojatno je sada u Prečkom kad kažu da je akcija. Kod nas je tada trajala četvrtak, petak i subotu.

Moraš imati dobre živce i voljeti gužvu, ali rezultat je super. Puna kolica za vrlo malo soldi, ni 100 kuna.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 14.04.2012. at 01:02

Berlin avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Kupili smo u Bauhausu odličnu dasku, skida se jednim potezom što mi je bio uvjet.
    Ne sjećam se točno cijene, mislim oko 250 kn.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •