da nastavim ja svoju priču....

došao muž jučer s posla i kaže da je čuo da su u Plodinama daske za wc na akciji -50% na pojedine modele
otišao on, kupio lijepu bijelu dasku, od čvršće plastike, ima lijepi onaj zadnji kraj koji se montira na dasku, cijeli presvučen plastikom, onako baš lijepi model
ja sva sretna navečer udarila glanc, sredila školjku do savršenstva za montažu nove daske
prislonio muž dasku da vidimo kako će sve to skupa pasati i skužimo da se poklopac od daske uopće ne može dignuti do kraja, ta lijepa plastika koja oblaže zadnji dio daske smeta da se poklopac skroz otvori i nasloni gdje treba i nema šanse da bude ikako drugačije, jednostavno neće stajati - možeš se postaviti na trepavice
s obzirom da je bila sva u najlonu nije mogao ništa u dućanu provjeriti, a izloženih nije bilo - no i da je mogao ne bi skužio dok se ne montira na ravnu površinu, ne bi mu malo na pamet da se poklopac možda ne da otvorit
najprije smo bili ljuti, a onda smo počeli smišljati načine kako da obavimo to što trebamo sa poklopcem od daske na leđima ili jednom rukom pridržavajući poklopac, a drugom - jelte, već kaj treba....
udavili se od smijeha naravno
ništa, ostavili mi to tako do danas ujutro, ide muž po novu dasku nadajući se da su još po -50%
i jesu, kupio drugu, nisam s njom prezadovoljna jer smo opet na metalnim šarafima, nešto malo načičkano iako sam ja htjela da bude bijela ful, ali dobro
sa 1.600,00 kuna naknade pomirit ću se da ne mogu bit previše izbirljiva
i čak je žena rekla da može vratiti ovu neispravnu iako smo je imali montiranu, ne mogu vjerovat, nadam se samo da to ne završi negdje opet u prodaji ili na prepravku nekakvom