Pokazuje rezultate 1 do 31 od 31

Tema: Premještanje djeteta u drugi razred

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Bok..svima..
    Imam jedan problem...molila bih moderatoricu da otvori ako je potrebno "novu temu"...jer nisam znala kako...

evo ..molila bih sve vas za mišljenje...
    moj sin je krenuo u prvi razred i u razredu imaju 2 romkinje...to mi nije nikakav problem...problem je što jedna od njih ima 14 godina...znači curica u pubertetu...
    meni je to malo čudno..npr. činjenica da će imati 18 godina kad bude završila 4 razred..
    stvarno ne znam šta da mislim..naglašavam nisam nacionalista,rasista...ne smeta mi ta raznolikost među ljudima...ali ipak s pedagoške strane nije mi ovo ok...

Molila bih za mišljenje...vaš stav...kako bi vi reagirali da ste u ovakvoj situaciji...jednostavno sam zatečena i ne znam šta da mislim...
    Hvala!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj kristinak prvotno napisa Vidi poruku
    Bok..svima..
    Imam jedan problem...molila bih moderatoricu da otvori ako je potrebno "novu temu"...jer nisam znala kako...

evo ..molila bih sve vas za mišljenje...
    moj sin je krenuo u prvi razred i u razredu imaju 2 romkinje...to mi nije nikakav problem...problem je što jedna od njih ima 14 godina...znači curica u pubertetu...
    meni je to malo čudno..npr. činjenica da će imati 18 godina kad bude završila 4 razred..
    stvarno ne znam šta da mislim..naglašavam nisam nacionalista,rasista...ne smeta mi ta raznolikost među ljudima...ali ipak s pedagoške strane nije mi ovo ok...

Molila bih za mišljenje...vaš stav...kako bi vi reagirali da ste u ovakvoj situaciji...jednostavno sam zatečena i ne znam šta da mislim...
    Hvala!
    naravno da nije u redu. zakonski takva situacija nije uopće predviđena, niti riješena.

gledano pedagoški, a i motivacijski, bilo bi prihvatljivije da djevojčica - djevojka sluša barem odgojne predmete u sebi po dobi bliskoj skupini, a za ostale predmete da joj se organizira nastavu individualno ili u manjoj skupini ako je moguće (dok ne uhvati korak). naravno to netko treba platiti...

ja bih na tvom mjestu kao 1. korak otišla k ravnatelju i u stručnu službu škole i čula njihovu stranu medalje i iznijela svoje mišljenje..

uostalom ne radi se samo o tvom djetetu i ostalim prvašićima... možeš misliti kako se ta 14 godišnjakinja osjeća

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

htjedoh još reći: zakonodavac je predvidio da djeca polaze u školu 1 godinu ranije, redovno i s jednom godinom odgode. kasniji polazak od toga zakonodavac nije anticipirao.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •