Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: kako namazati oci mascu iz tubice?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno kako namazati oci mascu iz tubice?

sebastian ima infekciju ociju i sav je uljepljen od krmelja

kako ne da stavit tu mast mi mehanicki cistimo krmelje da bi mogao gledati ali mu je sad blago iziritirano izvana od trljanja

jel postoji neki trik za stavit mast i kako cistiti krmelje i oko bez da mu ribamo po tome

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

a ja znam po sei i mm kak to ide...mlake vode staviti na gazicu i sa njom prebrisati oko...bolje je kad je malo mokrija....mast mu možeš stavit na način da mu lagano potegneš kožu ispod kapka i onda u otvor koliko ide stavi kremicu ,zatvori oko na 2-3 sekunde i to je to.....šaljem pusu da što prije prođe

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ja bi čekala da zaspi, nakon što sam očistila oke samo bi mu blago podigla gornju vjeđu i na rub donje cijelim dijelom utisnula mast. Nakon dva dana apliciranja oči više nisu bile gnojave i krmeljave. Najefikasnije je navečer.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa ne dozvoljava mazati, pa mu mrljam sa tim po zatvorenim ocima

toliko mu smeca curi van da ne mogu cetati vecer da bih cistila, cistim svako malo

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Kod nas je bilo ovako, muž ga drži za ruke i noge, ja palcem i kažiprstom lijevice rastvaram oko a u desnici mi tuba. Dijete se otima i urliče. Nadam se da ne moram napominjati da su svi prethodni razgovori, pa pregovori pa uvjeravanja i na kraju podmićivanja nisu dali uspjeha.

I ostane ga čuvati moja sestra, i kaže mu ajmo staviti mast i on lijepo otvori okeco, pogledaj gore i on pogleda i ona mu stavi mast. I pita me u čemu je problem.

I onda mi dođemo s posla kada se ponavlja scenarij 1.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj kasiopeja prvotno napisa
    Ja bi čekala da zaspi, nakon što sam očistila oke samo bi mu blago podigla gornju vjeđu i na rub donje cijelim dijelom utisnula mast. Nakon dva dana apliciranja oči više nisu bile gnojave i krmeljave. Najefikasnije je navečer.
    Točni tako i ja. Prošlo je za dva dana.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I mi smo tako mazali Toni prema savjetu doktorice. Nije bilo šanse staviti joj mast u oko kad je bila budna.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Namočila sam čistu gazu u mlaku vodu i obrisala mu oči iznutra prema van. Onda sam mu raširila ispod oka i lagano istisnula mast. Samo što je on to imao kad smo došli iz bolnice i mogla sam mu raditi kaj god hoćeš, ništa se nije bunio. Iako je i sada jako dobar dečko.

ljerka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I mi smo mazali kad zaspi i sve je prošlo vrlo brzo!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •