Pokazuje rezultate 1 do 50 od 386

Tema: alkoholizam ili ...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Gle, ja znam da je u pitanju alkoholizam. Tražim od vas ovdje argumente, odgovore na glupa pitanja. Čovjeku se promijenila osobnost, karakter, propadaju odnosi, ruši se sve..ali osoba smatra da to nema nikakve veze s pićem jer-nema krize, u pitanju su tri pive podijeljene na čitav dan ali ja znam da ta osoba nije nikad skroz trijezna. I tu se ne radi o dva puta tjedno, to je svakodnevni stil života. Kako reći osobi-ti si budaletina i to ti ne treba?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Kako reći osobi-ti si budaletina i to ti ne treba?
    Osim baš ovako?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Kako reći osobi-ti si budaletina i to ti ne treba?
    jako teško.
    naročito jer je sredina takva, način života.
    možda šok terapija uspije, ono, ako se nešto ne promijeni ostaješ sam.
    nažalost, moja iskustva su - nikakva. ništa nismo uspjeli. nikako. i dalje smo u istim gov*ima. a liječnički nalazi (tu smo bili sigurni da će se bar nešto vidjeti) ne mogu bit bolji nego što jesu. i onda ti nekome objasni da ima problem. i sad još maše s tim nalazima.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    jako teško.
    naročito jer je sredina takva, način života.
    možda šok terapija uspije, ono, ako se nešto ne promijeni ostaješ sam.
    nažalost, moja iskustva su - nikakva. ništa nismo uspjeli. nikako. i dalje smo u istim gov*ima. a liječnički nalazi (tu smo bili sigurni da će se bar nešto vidjeti) ne mogu bit bolji nego što jesu. i onda ti nekome objasni da ima problem. i sad još maše s tim nalazima.
    Kakvi nalazi? Što je promijenjeno kod alkoholičara?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Jetrene probe.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

jetreni nalazi

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

"mom" alkosu su jako loši krvi nalazi (jerene probe) i uzv jetre isto tako i to već godinama (10 i više)
    ja imam i mišljenje s psihijatrije crno na bijelo da je alkoholičar i da nije u stanju brinuti za sebe
    ali živi ko da mu ništa nije, na oko izgleda zdravije od mene a pijan svaki dan

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Čovjeku se promijenila osobnost, karakter, propadaju odnosi, ruši se sve..ali osoba smatra da to nema nikakve veze s pićem jer-nema krize, u pitanju su tri pive podijeljene na čitav dan ali ja znam da ta osoba nije nikad skroz trijezna.
    meni od rođenja život upropaštava jedan alkos i nikad nisu samo 3 pive
    oni su manipulatori
    i ne treba im vjerovati - jer lažu i sami sebi

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Gle, ja znam da je u pitanju alkoholizam. Tražim od vas ovdje argumente, odgovore na glupa pitanja. Čovjeku se promijenila osobnost, karakter, propadaju odnosi, ruši se sve..ali osoba smatra da to nema nikakve veze s pićem jer-nema krize, u pitanju su tri pive podijeljene na čitav dan ali ja znam da ta osoba nije nikad skroz trijezna. I tu se ne radi o dva puta tjedno, to je svakodnevni stil života. Kako reći osobi-ti si budaletina i to ti ne treba?
    Po meni je problem u tome što ta osoba to ne vidi kao problem (kao i klinke koje boluju od anoreksije) - oni se vide sasvim drugačijim očima. Živjela sam do svoje 30. godine uz takvog oca, provela cijelu mladost na kojekakvim psihoanalizama, obiteljskim terapijama, akvarij metodama na Rebru, Jankomiru, Vinogradskoj...nikakve koristi. Recimo, na 10-tak alkića jedan bi uspio prestati s pijenjem na duži niz godina, ostali su se samo vrtili 3 mjeseca pijuckanja-2 mjeseca oblokavanja-6 mjeseci liječenja i ispočetka.
    Oni nemaju problem pa samim tim niti motivaciju da se liječe. Khm, ako se to još smatra bolešću - nama su isprali mozak s tim da to nije bolest nego način življenja. uff..neću više niti misliti na to

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •