Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
Dobro onda, u redu, ispričavam se zbog krivo donesenog zaključka. Mislim da mi taj filing nije ostao samo na ovoj temi nego i na nekima drugima, o djeci mislim, nisam sigurna, i ne znam sad točno citirati pa je moguće da je i to krivo, da sam iz tih pohvalnih rečenica stekla neki nejasan filing da se radi o malo ruganja u stilu - kako vam se da toliko razgalabati o nečemu, kako imate vremena i slično...a ono - svaka čast, da je pomalo ironično.
I sama sam to znala pomisliti, i za sebe i za druge, kako nam se da, a jesmo ga prećerale, ali opet, kad i meni i nekome drugome bilo što zatreba, nebitno je li u pitanju život i zdravlje ili neka banalnost tipa koje miljetiće staviti na stol, žene se potrgaju da pomognu.
Pa mi je iz te vrste solidarnosti zasmetalo bilo što u čemu naslućujem makar i tragove omalovažavanja takvih nastojanja.
No, iako sam, kako reče, hm, psiholog (sad, dal' da se sprdam samoj sebi ili da se smrtno vređam na ovaj ispodpojasni ulet),
i "psiholozi" griješe u procjeni, i to ne prvi put.
Zato biram ispriku i pokrivam se ušima (isto ne prvi put, na žalost)

@Nena-Jabuka, nema među smajlićima onaj znak peace ili ga ja ne vidim. Izabrala sam ovaj iako zapravo ne znam što znači u forumskom slengu, ali meni se sviđa. Sada će opet biti problema? (jednom sam prijateljici poslala znak , misleći da je to košnica s pčelama, jer je ona uz četvero djece, još i profesionalno pekla kolače na veliko; htjela sam ju pohvaliti da je vrijedna).
Doista sa zanimanjem čitam i pratim tvoje postove jer su iskreni i u dobroj namjeri.
Da ne odem previše off topic, samo ću reći da je ovaj forum meni dragocjena pomoć.