Citiraj pituljica prvotno napisa Vidi poruku
X

To je demagogija i jedina bolest gdje se "liječi" cijela obitelj. Svi članovi obitelji su odgovorni (ne smije se upotrijebiti riječ "krivi") i svi moraju proći psihoterapiju, psihoanalizu blat, truć... od 5-godišnjeg djeteta to djedova i baka. Sam alkić je najmanje odgovoran, to mu je smjestila obitelj i obitelj je odgovorna za svaki recidiv jer se ostali članovi nisu promijenili. To sam slušala 10 godina i u meni je samo rastao otpor prema toj promjeni koju sam na samoj sebi trebala učiniti i koju nisam unatoč svemu spoznala.
Da mi je muž u pitanju ja mu ne bih dala niti jednu šansu, do viđenja, moj život nećeš uništiti.
eto i ja sam prošla psihoanalize kao dijete
i svi su bili oduševljeni mojom potporom
ali ono nakon 20+ godina fizičkog, psihičkog i inog zlostavljanja, maltretiranja na svim razinama, laganja, posuđivanja novaca od svih poznatih i nepoznatih i ne vracanja dugova stvarno mi je dosta. bila bi pravi mazohist da nije.
zato mi je slabo kad čujem parole cijela obitelj ovo, cijela obitelj ono.. bla bla bla
danas mogu ići jedino na sud (drage volje) nakon što napravi neko sr*** i tražiti da dobije maksimalnu kaznu zatvora i uživati u miru bar nekoliko dana/tjedana/mjeseci
i da, da se moj muž propije ne bi mu dala niti jednu šansu - već bi je dala sebi i djeci