meni se 4 piva dnevno čini puno, to je 2 litre alkohola iako nije travarica. pa još najbolje da je travarica, kad pogledaš, koja bi tek bila banana, zar ne?
dok sam pušila, sviđalo mi se govoriti da pušim nepunu kutiju dnevno, kao, ostane mi u kutiji za sljedeće jutro uz kavu...
niti mi je ostajalo za sljedeće jutro iz kutije, niti mi je to, koliko sam sebe i druge zavaravala da mi ostaje iz kutije bilo dovoljno za jutarnju kavu.
zašto sam iskrivljavala sliku? - jer mi je bilo užasno neugodno što novac iz obiteljskog budžeta pretvaram u dim cigarete, a nisam u to vrijeme nalazila načina kako da prestanem, nije mi bilo jednostavno.
želim reći da je pitanje dana kada će to biti 5 piva svaki dan, a bilo bi zanimljivo znati nisu li ta 4 piva ipak podebljana s nekom žesticom...
ne možeš tvrditi da nije, to moraš znati, a pitanje je koliko znaš.
meni se čini da su oko mene sve alkoholičari, od muževog oca, preko nećaka i da ne nabrajam... ima ih još.
a jedini koji pije a da nikome račune ne polaže i ni od koga ne skriva popijeno je svekar.
s alkoholičarem ne može biti bolje. ne može, ne treba se zavaravati. njemu vrijeme ne ide u prilog, dapače, da radiš presjek svakih 5 godina iznenadilo bi te kamo je sve otišlo.