Ne znam što bih ti rekla Trina, jer nemam blisko iskustvo s alkoholičarima, ja osobno ne pijem baš ništa i nikada, mrzim bilo kakav alkohol.
U studentskim danima je bila druga priča, stvarno nisam imala pameti, ali nikada mi se okus ničeg alkoholnog nije sviđao, pilo se zbog društva,
zbilja je vrijedila ona mladost-ludost...
Ali znam da si u pravu što te smeta koliko tm pije, i NIJE normala svaki dan mrknuti 3-4-5 pivi..makar ti se po okolini činilo da je to normala, i
makar on funkcionirao normalno uz tolike pive. Baždaren je valjda, ali je pitanje koliko će još biti tako. Samo, što učiniti, kad čovjeku samom
nije stalo do vlastitog zdravlja?
Poznanik (alkos) je nedavno umro od ciroze jetre, trbuh mu se napuhnuo ko u trudnice..On zapravo već neko vrijeme nije pio
ali je šteta već bila napravljena..završio na psihijatriji, morali ga vezati..ma užas, i ubrzo i umro, nije ni 60 g. navršio.

Adiomare, ako dobro razumijem, bacila si cigarete, i grlim te puno, puno za to...ja uvijek kažem, perspektiva svih pušača je
da će prestati pušiti jednog dana..zbog ovog ili onog..pa bolje prije nego kasnije.