-
Mislim da 4 pive dnevno i to 20 godina, ne bi mogla nazvati alkoholizmom. Po tome su onda pol Njemačke alkoholičari, ko i pol Francuske.
Ja volim crno vino, ali ono slatko, ne znam kako se "liblich" kaže kod nas i konzumiram ga godinama, uz neko slavlje uvijek, nedjeljom uz ručak, i to ništa šta ja znam mega skupe butelje, inače skupoća butelje uopće ništa ne govori o kvaliteti vina, i višnjevac obožavam kojeg napravi moja teta, šljivu nemrem podnijet, općenito žesticu mrzim, od samog mirisa mi je zlo, ali višnjevac, samo taj domaći mi je super. Iz dućana nije. Nikad nisam bila pijana ili supita, nikad nisam ni 3 čaše strusila odjednom, pa valjda i zato, da volim i cigaretu zapaliti, nekad sam bila strastveni pušač ohoho godina od srednje, radi trudnoća i djece sam prestala, pa onda tu i tamo na balkonu, pa prestanem i tako, uglavnom mi je to i navika i gušt, e pa, bite me! 
Slažem se da je alkohol zlo i to veliko i da bi trbale stajati i na njemu mrtvačke glave kao i na cigaretama, tek toliko da se zna koja je opasnost ,ali se ne bi složila da je 4 pive dnevno 20 punih godina alkoholizam i da baš svako konzumiranje alkohola vodi u alkoholizam. Jel onda kvragu i svaka tabla čokolade koju pojedem vodi u pretilost, a znamo da nije tako.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma