ne znam zasto sada cjepidlacimo oko jedne case vina dnevno kada to ovdje nije problem? Nije problem u jednoj pivi dnevno, nego u 4, nervozi, frfljanju, nemanju strpljenja za djecu i cinjenicu da, unatoc protivljenu supruge, covjek nije u stanju prestati piti. Ako sam dobro razumjela, cak je jedno vrijeme i prestao pa je opet poceo.
Evo, ja sam ovisnik o kavi, stvarno jesam, ako jedan dan preskocim, npr. zbog bolesti, pocne me jako glava boliti, to je znaci fizicka vec ovisnost. Ali, osim te glavobolje, ja drugih posljedica ne vidim, nikad mi djeca ne prigovaraju zbog toga sto pijem kavu, nikad mi suprug zbog toga nije prigovorio, nikad u kuci ili na poslu nesto nisam nenapravila zato sto sam popila kavu....ja stvarno ne vidim zasto uopce kavu ili cokoladu spominjemo u ovom kontekstu.

Trina, ja nisam sigurna koja je tvoj stav, nisam dobro razumjela (nakon zadnjeg tvog posta), je si li ti zauzela stav da tvoj suprug ima problema zbog prekomjernog konzumiranja alkohola, jer to je jedino bitno, i o tome ovise tvoji daljnji koraci. Nije uopce bitno hoce li to netko nazvati alkoholizmom, ovisnoscu ili sto vec, bitno je imali on pa onda i vi problema zbog prekomjernog konzumiranja alkohola ili ne.