-
Trina, želim ti/vam puno sreće, tvoja priča me baš dotakla jer si mi ti kao virtualni lik kul.
Nastavno na Zuskin komentar da je to the razgovor, a i tvoje obrazlaganje da to nije za liječenje, probaj razmišljati u smjeru da je liječenje/psihijatar/klub samo jedna izvanska manifestacija toga koliko je to the razgovor i da je to početak nove ere i priznanje sebi da to nije faza, nego da se to ponašanje mora ful ostaviti iza sebe, ako želi tebe uz sebe.
Glupo sad, ali evo, ko što je za brak potpis papira i ceremonija (ma što ko mislio o tome), tako je i liječenje tj. baš takvo prihvaćanje problema i ono što iz filma gledamo "my name is taj i taj and ajm an alcoholic" onaj službeno-formalni okvir da se konačno shvati da jest, to je moj problem, i da se prihvati činjenica da je taj razgovor the razgovor.
Barem bi ja na to tako gledala, ne poznajući tvog muža niti finese problema alkoholizam (ali iz ovog što si napisala i nisu potrebne finese, to je to).
Ako taj korak izostane... to ti je malo, barem se meni čini, ko Luigi i Bepina i (ne)odlazak prid oltar...
Sretno!!!
Posljednje uređivanje od ina33 : 06.11.2013. at 13:30
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma