Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: bullet expres ili koji drugi MP

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno bullet expres ili koji drugi MP

Vrebam si kupiti neki malo kvalitetniji i praktičniji multi praktik. Imala sam već dva clatronic i vivax ili tako nešto, ali su jako brzo riknuli. Clatronic ( trenutno je između 500,00-600,00 )mi je radio probleme od početka s posudom jer mi je onaj klinić koji mora sjesti na mjesto kako bi radio, stalno ispadao, a i nakon kratkog vremena se je tako zdimio da mu nije bilo spasa ni kod servisera, a na drugom mi je pukla ona sigurnosta plastika koja dođe u utor kako bi radio ( bez toga ne radi) i to dok je miješao tijesto za pitu od jabuka ( dakle ništa pretjerano tvrdo). Gledam malo naokolo te MP raznih imena i večina ima tu neku caku po kojoj se mora taj neki dio zaglaviti negdje drugdje kako bi radio i ti djelovi mi izgledaju jako krhko, kao da ih i najslabiji vjetrić slomi.
    Gledam onu reklamu za bullet expers i nešto ga mjerkam. Je skuplji, ali mi se čini da ima i dosta dijelova. Ima onaj dio za miksanje, usitnjavanje ( tijesto, meso, isl), zatim za ribanje i sokovnik.
    Ima li ga tko i kakav je u stvarnom iskustvu. U prodavaonici top shopa ga nisu imali da ga vidim uživo pa marak prema tome mogu reći sviđa mi li se, za razliku od ovih koje viđam po dućanima a koji mi baš i nisu reprezentativni po onome što ja tražim. Dakle ne pre veliko da može uvijek biti na pultu spreman za upotrebu, a zaista mulitfunkcionalan kako bi ga mogla upotrebljavati za hrpu stvari ( ribanje potrepština za pizzu, povrća za juhu i saftove, voća, izradu tijesta za pite i kolače, miksanje i mljevenje mesa ( recimo piletina za saft) i td).

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Imam ga ja od nedavno i nisam ga nešto puno koristila...Sam BE je dosta mali no ima hrpu nastavaka pa baš i nije nešto super praktičan. Kad konačno sve složim sokovnik je odličan, za ribanje nastavak koji pokreče mi je pukao kod prvog pokušaja(nismo još reklamirali), za mljevenje, miješanje, miksanje isto odlično.

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A moulinex-ov masterchef 8000?

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo samo da prokomentiram kako je na kraju ipak kupljan Moulineksov 8000 MP jer sam išla vidjeti BE i došla do zaključka da nema nastavak za tijesto koji mi je jako važan već samo dva metalna rezača.
    Svojstva 8000 su ta da ima blender, dvije brzine, 850 W, nož i plastični križić za tijesto ( radi super, pita od krušaka je ispala mrak, a i izmješao mi je mljeveno i ostale sastojke za čufte), cijedilo za agrume, nastavak za cijeđenje soka, dva diska za sitnije i krupnije ribanje te tanje i deblje ploške i uz sve to ima mikser za bjelanjke, šlag i slično. Vjerujem da sam štošta zaboravila s obzirom da večinu još nisam isprobala ali je dosta praktičan jer nije velik, kockast je i ne zauzima mi puni mjesta na pultu, a lijepo ga je vidjeti. Za ostale info slobodno pitajte pa ćemo isprobavati uživo.

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

di si ga kupila i koliko košta?

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Kupljen u Merkatoru za 1099,00 kn ili tako nešto. Ima i u Emezeti ista cijena.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •