Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: Biorezonanca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj weli prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svim ljudima dobre volje. Javljam se prvi puta s pozitivnim iskustvima. Pa razmišljam možda će to pomoći i drugima.
    Imam djete koje od svog rođenja muku muči s dermatitisima. Usput je i alergičar IGE 380. Probali smo sve moguče dermatologe, savjete, kreme... tako dugo dok nismo krenuli na tretmane birezonance s BICOM2000 aparatom. Obavili smo 20 tretmana. Djete više nema ni jednog ekcema, osipa, jede svu hranu. Inače smo iz Varaždina i tu postoji doktorica opće prakse koja se time bavi. Mi smo prezadovoljni i nadamo se da će rezultati potrajati što duže
    Ne znam koliko su admini uočili ovu sitnicu... ali ovo je prvi i jedini post koji je weli obavila. Ne upućuje li to na reklamu? Koja je smišljeno plasirana upravo na ovaj PDF, jer je prepoznat kao mjesto gjde se takve stvari mogu prodati......

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam koliko su admini uočili ovu sitnicu... ali ovo je prvi i jedini post koji je weli obavila. Ne upućuje li to na reklamu? Koja je smišljeno plasirana upravo na ovaj PDF, jer je prepoznat kao mjesto gjde se takve stvari mogu prodati......
    upućuje
    a ti ćeš mi sad predočiti dokaz o tome i ja ću odmah banati weli. čekam...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •