-
Mujice, ja sam isto skepticna prema biorezonanci.NO, isto sam tako bila skepticna prema akupunkturi, koja me jedina USPJESNO spasavala od alergije na pelud u proljece. Antihistamini u obliku tableta, spreja za nos i kapi za oci su pomagali 20%, a akupunkt. barem 90%.Oficijalna medicina precesto i predugo ne priznaje nista osim lijekova i pripravaka farmaceutske industrije, koji cesto imaju masu negativnih nuspojava npr.kortikosteroidne kreme koje se u ovakvim slucajevima djeci daju.Medicina je dosla na visok stupanj razvoja, ali i dalje joj nisu poznati svi nacini funkcioniranja organizma, stanicnih reakcija, utjecaja neceg od medicine jos neprepoznatog i nepriznatog.To sto klasicna medicina ne razumije, ne znaci da ne djeluje.Ja sam u posljednjih sest mjeseci imala nekoliko jakih glavobolja s mucninom. Neurolog je rekao da su to vaskularne glavobolje - migrene, da se ne zna uzrok njihovog nastanka, a da prilikom njih krvne zile abnormalno reagiraju spazmom.Preporucena mi je th: lijekovi koji spadaju u skupinu antiepileptika, a doze su puno manje nego kod lijecenja epilepsije. Zahvalila sam, i rekla da cu razmisliti o alternativnom lijecenju.Ne vidim smisao lijecenja u tome da pijem lijek koji mi potencijalno moze puno vise stetiti nego pomoci, za glavobolju za koju ne znam hoce li se ikada ponoviti. Pretpostavljam da su te glavobolje nastale kao reakcija na stres koji me bombardirao i na poslu i u kuci (dijete je pet mjeseci bilo na bolovanju, ja sam bila na ozbiljnoj operaciji u opcoj anesteziji, zbog toliko izostanaka na poslu se nagomilalo previse posla pa sam jos uvijek u zaostacima, a ja u stresu lose funkcioniram, muz je cesto bio na sluzb.put.ili bi radio dokasno, pa je i sam bio preumoran itd. ). Osim toga, prvi put sam spoznala takvu glavobolju na pocetku 1.trudnoce, pa pretpostavljam da je doslo i do hormonskog disbalansa, kojoj pretpostavci ide u prilog i poremeceni ciklusi.Blizi se moj godisnji odmor, i nadam se da cu se posteno odmoriti, naspavati, isplivati. Ukoliko opet bude doslo do glavobolje, mislim da cu ici na biorezonancu, na akupunkturu i/ili na test intolerancije na hranu.Ono mi preporuca oficij.med.je MENI neprihvatljivo.Jako mi je drago cuti iskustva ljudi kojima je altern.med.pomogla.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma