Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Moguća relaktacija nakon 3 mjeseca nedojenja???

Amandica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno Moguća relaktacija nakon 3 mjeseca nedojenja???

Drage forumašice,

imam jedno pitanje. Dali je moguća relaktacija nakon što beba nije bila na prsima 3 mjeseca? Naime, dojila sam svoje dijete samo 10ak dana a onda mi se naglo smanjila količina mlijeka, pa PPD i lijekovi.... Uskoro prestajem uzimati terapiju, a imam ogromnu želju ponovo dojiti. Pa me zanima dali je tko uspio možda, ili bar čuo nešto o tome. Neki dan pod tušem, probala sam stisnuti bradavice i izašlo je nekoliko kapi mlijeka iz svake to mi malo daje nadu.....

Hvala unaprijed na odgovorima i nadam se da sam temu dobro smjestila

Amandica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Vidim da sam 2 puta otvorila istu temu, pa molim osoblje da izbriše jednu od njih. Kompjuter me zeza. Hvala

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Amandice, relaktacija je moguća. S tim da će ti biti potrebno puno strpljenja, sve će ići jako polako i trebat će ti neko ko će te pratiti savjetima. Ja ti preporučujem da obavezno nazoveš Rodin SOS telefon.

Amandica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Hvala Strobery Shortcake, to sam i namjeravala. A imam i podršku od muža. A kontaktirala sam i patronažnu sestru, koja će mi slijedeći tjedan doći. Joj, kad bih to uspjela, bila bih najsretnija žena na svijetu...Samo još da beba nbude htjela prihvatiti dojku ponovo...Jer je 2 i pol mjeseca na flašici

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

drzim ti fige da uspijes!!
    javljaj kako ide

meni je uvijek lijepo procitati uspjehe drugih mama kod dojenja, to mi je davalo nadu kad je nama tesko islo
    Posljednje uređivanje od argentina : 15.09.2010. at 15:34

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Amandica prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Strobery Shortcake, to sam i namjeravala. A imam i podršku od muža. A kontaktirala sam i patronažnu sestru, koja će mi slijedeći tjedan doći. Joj, kad bih to uspjela, bila bih najsretnija žena na svijetu...Samo još da beba nbude htjela prihvatiti dojku ponovo...Jer je 2 i pol mjeseca na flašici
    Bebi će biti najvažnije da ti budeš mirna i staložena dok nudiš, i da nudiš polako bez pritiska. Da joj dojka bude često blizu, da je upoznje kad nije gladna ni nervozna, kad je raspoložena. Postoji i onaj neki set za relaktaciju koji se može i priručno napraviti, pa kad beba počne sisati dojku, da joj se i na taj način dostavlja hrana iz flašice, no to će ti bolje objasniti neko stručan, a ne ja ovako iz daleka. Tebi će biti najvažnije da obezbjediš stručnu pomoć, čak i neku dobru literaturu o relaktaciji (vjerujem da se na internetu može nači, ako ti engleski ili neki drugi strani jezik nije problem). Sretno, i svakako se javljaj, po savjet ili kao podrška i primjer drugima.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj argentina prvotno napisa Vidi poruku
    drzim ti fige da uspijes!!
    javljaj kako ide
    I ja ti držim fige, nadam se da češ nam za par tjedana pisati kako vam je lijepo dojiti i maziti se

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •