Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: MC Tobi - ne lajkam!! :(

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno MC Tobi - ne lajkam!! :(

Pozdrav svima,

imamo već neko vrijeme MC Tobi (2009 godište). Već je 2 put bila na servisu. Prvo se je pokvario zatezač remenja među nogama, a drugi put sam ju vraćala jer kad su to popravili su pokvarili nagib pa je radio samo prvi i zadnji stupanj! Ostali su propadali - U VOŽNJI!!!!
    Sad su nagib popravili ali sad kad odkočim pojaseve i želim dijete izvadit van jako teško mi se odpušta remenje... ono vučem i vučem tako da očekujem svaki čas kad će opet nešto "vrisnut"!

Jako sam razočarana, i sve si mislim da pošaljem neki mail u tvornicu.

(btw čim sam ju kupila vidjela sam da TO NIJE TO za te pare. Sve je radilo kako treba i priznajem, zato postoji garancija ako se nešto pokvari, ali neznam, ja više ne kupujem ništa MC, razočarala sam se duboko)

-moderatori premjestite temu ako treba premjestit -
    Posljednje uređivanje od agata : 07.09.2010. at 14:46

Iva M. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

A gdje si ju kupila? Ja sam svoju kupila u TL i već sam ju dva puta u zadnje dvije godine
    reklamirala i bez ikakvog problema svaki put su mi poslali novu školjku u roku tjedan dana.
    Na prvoj se remeni nisu mogli više zategnuti, a na drugoj su se zakočili.

Edit.
    Da nadopišem, niti jednom mi nisu predložili popravak već su ju odmah pristali zamjeniti.
    Posljednje uređivanje od Iva M. : 07.09.2010. at 16:23

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Beba centar u Rijeci, 2× su slali na servis, nisu htjeli mijenjat. Ma neznam, ja mislim da je to previše para za tako površno napravljenu sjedalicu.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Mi isto imamo takvu autosjedalicu i baš mi je koma. Naša curka stalno izvlači ruke ispod remenja/pojaseva, to joj je glavna fora. Vožnja autom nam se svede na to da joj cijelo vrijeme vraćam ruke natrag. Da li ima netko sličan problem? Ne može se dovoljno stegnuti, niti postaviti tako da ruke ne izvlači van...

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj manja11 prvotno napisa Vidi poruku
    Mi isto imamo takvu autosjedalicu i baš mi je koma. Naša curka stalno izvlači ruke ispod remenja/pojaseva, to joj je glavna fora. Vožnja autom nam se svede na to da joj cijelo vrijeme vraćam ruke natrag. Da li ima netko sličan problem? Ne može se dovoljno stegnuti, niti postaviti tako da ruke ne izvlači van...
    da joj nisu pojasevi previsoko?
    trebaju biti u visini ramena ili malo, ne previše, iznad

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Stolica se MORA dovoljno zategnut da se ruke ne izvlače. Znači nešto ne valja. Ili vi nešto dobro ne radite ili (što mi je više moguće) je nešto pokvareno.

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Baš m i je žao...mi je imamo već 3 godine i savršena nam je!

Traži da ti reklamiraju sjedlaicu!

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mi imamo oko pola godine Tobija, čak mislim da je proizvedena 2010. Kupili u TL. Jeftina nije, odabrali smo je na temelju rezultata crash testova gdje je taj noviji model među najboljima u kategoriji 9-18 kg.
    Malac je jednom uspio izvuć ruke i to kad nisam dovoljno stegnula remene. Inače, ima i onaj indikator koji mora biti na zelenom ako pojasevi dobro stoje (oni koji drže dijete, ne AS), što je jako korisna stvar jer se čovjek lako prevari pa preslabo zategne pojaseve, ne znam dal su stari modeli to imali.
    Mi smo zadovoljni, stalno se vozimo i sve radi.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Mi isto imamo tobicu i iste probleme- zatezač remena ne radi i isto tako- ako sjedalicu stavim u položaj za spavanje, propada. Par puta je mališa izvukao ruke, naravno. Ali, ja nemam živaca ganjat za popravke. Vječno nekakvi popravci, te (kršitelj koda) baby phone, te Chicco kolica, te MC sjedalica.... i onda se ja pitam jesam li luda ili loše sreće ili ili ili...? I stalno su mi na pameti od poznanice teutonija kolica i as, sve kupljeno vani. To se zovu kolica, savršena, sa svim mogućim funkcijama, pri izradi istih mislilo se je na sve. AS je super, super, super. Moj bokčić je u Chiccu bio sav zgužvan, stavi ovu deku, onaj ručnik, postavi ovako, stavi onako- ona bazu stavi u auto, sjedalicu klik na bazu i voila. Predobro! Zaključak- mi ovdje kupujemo smeće, dok zapad za istu cijenu kupuje kvalitetu.

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Rena, ja imam i volje i živaca samo neznam ako će bit kakvog rezultata. Javim ti se na pp ako šta riješim pa možeš i ti onda probat. Ali naglasak je na AKO jer za sad nemam nikakve reakcije ni od proizvođača ni od uprave dućana... al... čekam...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

E sad imam jedno pitanje...
    Mi imamo također Tobicu 2009 g i sad kad ju zategnem da indikator pokaže zeleno sve bude super,no s vremenom kad pogledam indikator on više nije na zelenom...
    E sad da li je to o.k. ?
    Malo sam švrljala i teta na Youtoubu kaže da je o.k.,a meni je to čudno jako...Pa reko da čujem Vas

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Čini mi se da je netko rekao da je takav odgovor dobio i od proizvođača, ali nisam siguran. Ajde malo pretraži starije topice na tu temu pa možda iskopaš.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •