Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: DM - greška na računu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ja prezadovoljna cicibanom
    kupila cipke za 190 kn, mekane, slatke...taman do zime(??nadam se??)
    a što se dm-a tiče...dala podatke za karticu i mjesecima ju nisam dobila.ne kužim zakaj...inače usluga ok...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

napokon netko s kime se se i ja moram složiti.Žena je doslovce puzala po podu za mojim klincem da bude sigurna da su cipke ok!

nelitza77 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Tresnjevka u srcu, srce 2500 km sjevernije

Početno

Mi "Cicibanke" uglavnom ne kupujemo u njihovim ducanima, nego u jednom malom ducanu u Samoboru (kad se ide uz potok od kina prema glavnom trgu, ne znam kak se zove) jer tamo cesto imaju cipelice 30% snizene i prodavacice su OK.
    Doduse i u njihovim sluzbenim ducanima se isto znaju naci stariji modeli na popustu, sto je kod "Froda" i "Bambija" dosta rijetko, a bome dati 3 ili 4x 400tinjak kn za nove cipele cijeloj ekipi i to par puta godisnje mi je puuuno previse
    Mislim, 400 kn mi je puno za dat i meni za cipele, a ja cu ih nositi sigurno vise od 1 sezone!
    Sto se tice DMa, uglavnom sam zadovoljna je kod njih se ne bune na vracanje stvari kad se zeznem s kupovinom (iako je danas teta na blagajni u Okickoj mogla biti i malo ljubaznija, ta nota prijekora "Kad mi niste ranije rekli..." mi je fakat krivo sjela, pogotovo nakon sto sam dosta kod njih potrosila!)

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ciciban...također sam prezadovoljna.Imam već povečeg dječaka i često navratim u cicban.Neki dan sam mu kupila cipele br.39 za 150 kn i to na preporuku prodavačice.Pa zar njoj nije u interesu da proda što skuplje?Inaće kupujem u centru grada i nikada nisam imala problema.

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

registracija zbog pohvale tetama u dućanu...........i to obje za ciciban.

za nas koje smo ih ohrabrile da se registriraju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •