Stvarno jako loše ocjene za SC! :shock:
klmama i Cocinella - vi imate Tots Bots frotirne fitteds? Meni su predivne, ali me zanima da li su i uživo onako ogromne kao na slici? Izgledaju stvarno jako debelo.
Stvarno jako loše ocjene za SC! :shock:
klmama i Cocinella - vi imate Tots Bots frotirne fitteds? Meni su predivne, ali me zanima da li su i uživo onako ogromne kao na slici? Izgledaju stvarno jako debelo.
Onda super, jer na slici izgledaju jako bucmaste. (Ali su jako lijepe, pa je teško odoljeti...)
A ja sam čula da je M najduže korištena veličina! :shock:
Meni je tots bots super,negdje sam pročitala da neke cure ne vole plitke pelene a tb je baš takva,malo pliča od ostalih ali meni to paše jer mi V. ima škembicu na mamu i onda mu baš lijepo sjedne.Zamjerka mi je jedino u tom našivenom ulošku koji je malo duži od same pelene a opet prekratak za staviti na duplo tako da imam neku tehniku polu-presavijanja![]()
Aha, to su napisali da su sad promijenili, da sad imaju neki uložak koji se presavine dvaput, a ne triput.
Tots Bots have recently changed construction of their nappies by moving one layer of terry from the core of the nappy to the booster. This results in a thinner feeling 'body' that is quicker drying but does not compromise overall absorbency. The booster can now be folded in half (rather than thirds) to achieve super absorbency at the front of the nappy if needed.
pitala sam za materijal:klamama, uzela sam kissaluvs lime green (jesi li me to pitala?).
-samo frotir
-samo fleece
-kombinacija fleece/frotir
koje?![]()
unbleached i white su malo deblje. rainbow su tanje. nisu uopće ogromne, nego sitne, bruni su knap, ali još guraklmama i Cocinella - vi imate Tots Bots frotirne fitteds? Meni su predivne, ali me zanima da li su i uživo onako ogromne kao na slici? Izgledaju stvarno jako debelo.
uložak nam je taman , uopće ga ne presavijamo nego ostavimo po dužini pelene.
teddy, većina pelena nema M, samo S i L.
slažem se s coccinellom, L je najisplativija veličina.
ja jedva čekam svoje tots od bambusa i one fluflles!
Super, thanks za informacije!
Sad imam još jednu stvar više na svojoj "wish list".![]()
e onda si uzela cotton fleece, baš me zanima kakve su![]()
moje su terry
e, da i nadam se da si uzela uložak, one ga trebaju, a ne dobiješ ga uz pelenu![]()
Meni su super moje "hildegard" pelene.
Ja nemam nikakve totsbotskisaluvsstars...nešto. Ali i ove svoje obožavamo! hildegard,![]()
:D
Što si to naručila?
Eh da, moram izbrisati iz albuma Starbunz rozu mačku i BabyLove AIO, te su prodane.
Super! Za te air-flow gaćice ot Mother-ease sam čula da su genijalne!
Gdje si ih naručila, direktno preko Mother-ease? Oni imaju Introductory offer gdje za manje od $20 dobiješ njihovu one-size pelenu, uložak koji se prikopča na pelenu i air-flow gaćice u veličini koju sama izabereš. :D
Originally Posted by TeddyBearz
TB daj linkić, please
Znaš da su me udarile one Minky :D kako su slatke..... Zarazila sam i dijete žensko, samo da znaš!
Evo link:
Mother-ease
Kliknite desno na "introductory offer".
Fuzzi Bunz sam kupila na jednom britanskom siteu, ali tamo su full skupe, zato vam preporučam svoj omiljeni site, vlasnica je super! - tamo sam kupila Sugar Peas i Bumkins, a imaju i Fuzzi Bunz i još hrpu toga:
Soft Cloth Bunz
Ali nemojte mi se žaliti kad ostavite hrpu love tamo!![]()
Fuzzi Bunz sa bubicama možete naručiti i ovdje gdje sam ih ja kupila
Montana's Diaper Store
ili
Fuzzi Bunz Store
gdje možete naručiti zajedno sa ulošcima.
Evo i mi imamo nekih novosti ; http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ivo...lbum?.dir=77c3
Hej, jer to ona žena koja je rekla da nema mašinuOriginally Posted by mama_i_vjeko
![]()
Bravissimo mama i vjeko!!!
A vidim da su ti lijepe frotiraste sve bijele, imaš kod mene frotira u boji 8)
Nabavila sam šivaču mašinu i sada se učim..A što se materjala tiće nikako da ulovim vremena pa da odem kupiti nešto šareno i u boji ovo je sve napravljeno od nekog starog ručnika i vjeruj mi već sam imala u rukama škare i novi novcati ručnik ali sam odustala u zadnji trenOriginally Posted by cekana
Ma valjda budem uspjela sutra otići do grada dok mi me MM doma.
Ti si ženo, totalna inspiracija, s tim starim krpicama :D
mama_i_vjeko baš si genijalna.
Nadam se da ću se i ja uskoro moći pohvaliti s novim pelenama
You better! Ja još čekam nešto od frotira, pa nešto noćno...Originally Posted by hildegard
A moj paketić tek kreće na put iz USA![]()
...s ja bi se isto hvalila![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sabina...e2.jpg&.src=ph
eto, dočekala ja moj popo wrap nakon duga 3 mjeseca putovanja![]()
i tri XL bumkinsice
Ove Bumkinsice (osim zebre) su neki stariji printevi? Jako su lijepe.![]()
3 mjeseca putovanja?! :shock: Pa otkud su, zaboga, putovale toliko dugo?
iz engleske![]()
obično otamo dobijem za dva-tri dana, ali eto....bila sam uvjerena da su netragom nestale, i samo su se pojavile jedan dan.
bumkinsice zebra i red zoo su regularni printovi zasad, teal sea je "retired".
oni novi grinch i dr. seuss me izazivaju....prekrasni su.
mother ease su mi inače jedne od najdražih pelena (frotirske, na drukere), a čini se i od najtrajnijih jer sam ih ja naslijedila nakon korištenja bar 2 djece, pa ja za svoju bebu, a izgledaju isto kao i kad sam ih dobila;
plus
mother ease zaštitne gaćice-definitivno moj favorit.
Lagane su ko od papira-ali lijepo prijanjaju, osuše se u sekundi, ne propuštaju, a dišu.
Da, one size, sa dva reda drukera.
Imam dosta šarenu kolekciju, jer mi je jedna frendica koja
živi u Engleskoj i ima 2 djece puno toga poslala.
Većinom su to bile dosta već rabljene pelene, ali skroz u funkciji.
Sad su "van pogona", ali ove ME npr. bi definitivno mogle proći barem još jedno dijete.
Uuuu, ovi (printovi) dr. Seuss su tako dooooobri da sam skoro narucila oba.Spasava me jedino sto sam uzasno praznovjerna i nista ne kupujem unaprijed. Vec se vidim kad se raspustim s lanca.
![]()
popo wrap je od vunene tkanine.
mamaju, moram jednom doći popipati malo ME pelene![]()
a ME gaćice nikad nisam vidjela, a jako me zanimaju.
mislim, znam da je sve skoro identično kao popolini, ali me baš zanima.
jedva čekam da jasena počne kupovati : držimo fige:
klmama, može pod uvjetom da ti dofuraš na prisprepipavanje tvoju kolekciju.
Klmama, a da si naručiš onaj ME introductory offer? Stvarno se isplati. 8)
Teddy, kako si narucivala kad na njihovom sajtu ima da salju IO samo na USA adrese?
Evo ti link:
Mother-ease Introductory offer
Šalju po cijelom svijetu! :D
Pa nek netko veli da su bebe u platnenima, jer je to jeftinije!![]()
(I ja ih imam sasvim dovoljno, ali... sad hoću ovaj kroj pa ovaj materijal pa deblje noćne pa... nema tome kraja, imaš pravo!)![]()
Pa kako mi je ovo promaklo?Originally Posted by BusyBee
![]()
Nisu mi naplatili carinu na to (ali jesu na jedan drugi M-e paket, pa sam ga poslala natrag).
Stižeeeeee...Originally Posted by coccinella
![]()
Hrpetina pelena!
:shock:![]()
I ne, to nisu moje pelene (kamo sreće da jesu :shock: ).![]()