Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Smještaj u blizini novog ivf centra (Trešnjevka-sjever)

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno Smještaj u blizini novog ivf centra (Trešnjevka-sjever)

molila bih sve rodice koje imaju bilo kakvu informaciju ili pouzdano znaju gdje ima povoljan smještaj u blizini metalčeve i novog ivf centra.
    tražim povoljan smještaj prije svega,privatna kuča ili soba samo neka je mir ,svaku ponudu mi možete poslati na pp a moderatorice neka napišu smjernice kako da pišemo da ne ispadne da radimo nekome reklamu,
    Posljednje uređivanje od BHany : 25.10.2010. at 12:55 Razlog: popravila naslov

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Kao i uvijek do sada, bit ćemo vam podrška i nećemo spriječavati širenje informacija u okvirima koji su prihvatljivi pravilima foruma.

Molim vas samo da pazite da nikoga eksplicitno ne reklamirate ili da ne nudite uz naplatu svoje vlastite usluge.
    (dozvoljeno je primiti kod sebe suborku/suborca bez naplate)

Ukoliko imate saznanja gdje jo1974 (i svi drugi koji će tražiti ubuduće) mogu naći povoljan smještaj za tih nekoliko dana, smijete navoditi - preferirala bih bez imena iznajmljivača/firmi - dovoljan će biti kontakt telefon ili sl., lokacija, cijena i neki detelji (npr. lijepo, čisto, uredno, veliko/malo , za dvoje/jednog, s kupaonicom i sl.)

Hvala

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj jo1974 prvotno napisa Vidi poruku
    molila bih sve rodice koje imaju bilo kakvu informaciju ili pouzdano znaju gdje ima povoljan smještaj u blizini metalčeve i novog ivf centra.
    tražim povoljan smještaj prije svega,privatna kuča ili soba samo neka je mir ,svaku ponudu mi možete poslati na pp a moderatorice neka napišu smjernice kako da pišemo da ne ispadne da radimo nekome reklamu,
    Pridružujem se jo1974...naime, ni ja nisam iz ZG, a idem u IVF centar i uskoro će mi zatrebati smještaj, a ne bih željela ništa daleko budući da ne poznajme grad i ne bih htjela zalutati (a kod mene je i to vrlo moguće). Ako znate koga tko povoljno iznajmljuje sobu ili manji stan na kratko vrijeme (budući je riječ o par dana), a u blizini Metlčeve ili u samoj ulici, molim javite mi na pp ili ovdje ostavite neki kontakt broj. Hvala svima

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Cure, ovaj smještaj koji se tu nedavno spominjao vam je blizu Metalčeve:
    http://forum.roda.hr/threads/60031-Z...na-udaljenosti

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

podižem temu traži se smještaj...

a da nas netko udomi

Pravila pisanja postova