Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Koji sir i mlijeko dajete sa 1 god. i 9. mjeseci

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Koji sir i mlijeko dajete sa 1 god. i 9. mjeseci

Koji sir i mlijeko dajete svojoj djeci od cca. godinu -dvije i u kojim količinama.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pa u toj dobi već bilo koji. Ali ne u nekim velikim količinama (ni danas ne mislim da mora popiti svaki dan šalicu mlijeka). I umjesto mlijeka radije sam davala jogurt. Skuta je isto dobar mliječni proizvod.
    Sir radije dajem svježi, a nešto tipa Gaude jedemo samo kad smo na putu ili u gostima (kod svekrve ). Ali dok nije navršila neke dvije godine malo smo bili na oprezu zbog mogućnosti zaraze listerijom. Davali smo ali u manjim količinama.

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

gauda,edamec,kravlji sir (rijetko), u listićima,zdenka sir u biti sve .mi smo još uvijek na mlijeku kao prva mliječna namirnica i to 2 dl ujutro i tako navečer plus kako koji dan jogurt.cure su to odlično prihvatile i čim se probude traže mlijeko ili kakao (manja mi još i sisa).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislila sam na koje mlijeko, s koliko % mm? I sir s koliko % m.m. Da li svježi, ili one tvrde sireve.
    Moja je još na adaptiranom mlijeku a mislim da je već vrijeme za neke promjene u smislu toga.
    Jogurt jede već mjesecima i to onaj sa 3,2%mm.

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

dukat ,megle 3.2mm ,znala sam ponekad kupiti i ono mlijeko dukatovo s vitaminima (malo je skuplje) ali onda samo za njih ali ponekad.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •