Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 99

Tema: La grande cafe de Petrova

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno La grande cafe de Petrova

Kao sto obećasmo,s zadovoljstvom i puno volje htjeli bismo organizirati najvecu kavicu koju je Petrova do sad vidjela i dozivjela (uff,koje ambicije mi imamo) pa vas molimo,drage curke,da izbacite karte na stol;sve,koje ste do sad bile u postupcima,koje cekate na njih i koje ih vise nece trebati (ccc...hihi)..Takodjer bismo htjeli da nam se pridruze i ostale suborke koje ce biti slobodne i voljne da razmijenimo i usporedimo iskustva .Takodjer pozivamo i muzeve koji vole paziti sto im zene rade u slobodno vrijeme da dodju i srknu koju s nama.
    Dakle,osobno predlazem datum 15.9.ali bit cemo fleksibilni,pa molimo da se javljate sa svojim prijedlozima.A sad dosta tlapnje.Vidimo se na kavi!!!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

All right!!!
    Ovo se ne propušta!

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Oooooo kakav poziv za kavu,pa ko bi tome odolio.

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Mislim da dolazim i ja !!!!!! 99%...

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ja bih fakat rado došla ali neću biti u zg u 9 mjesecu, a ne znam kad ću doći u 10....baš mi je žao. Nadam se da će biti još prilika..

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ok.Evo ja nism 100% petrova ali da li vrjedi taj poziv i za nas koji smo tek ušli u ovo sve?

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

naravno da vrijedi, Nivesa, samo dođi! A imamo i danas forumsku kavicu, cure bi rado upoznale i novije curkice, zato ako možeš dođi i danas:

http://forum.roda.hr/threads/58701-Z...ili-9.9./page2

ZG kavica 09.09. u 16.30 u Lemon baru (bivši hard rock cafe )

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ja očeeeem doć!!!!!! 15.09. u koje vrijeme?? ja radim do pola 4 u Križevcima i treba mi cca sat i po do zg-a. jel to neki kafić blizu petrove jer se ne snalazim mnogo po zg. jel ima tko iz Dubrave....da ju pokupim....tko zna doć do mjesta kave??

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Zrinkic nismo jos odredili mjesto sjedaljke,tu isto primamo prijedloge.Draga,ti bi iz Krizevaca dosla?Stavit cemo onda neko vrijeme da ti odgovara,ti reci kad.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

zaboravih reći, pridružila bih se no nema me cijeli taj tjedan --> uživajte!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja na ovu neću moći doći ali zato se nadam da ćemo se opet okupiti na finooooj kaviiiiici iza 20.09. Hihihihi, kad dobijem m vam javim termin...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hocemo mijenjati datum?Pa nitko ne kaze da mora biti 15.09.Idemo tako da izaberemo termin kad otprilike vecina Petrovki moze doci i upasti.Snekica jel pase 21.09?
    Pinny javi se sa svojim prijedlogom jer treba ici na ruku vama koje ste iz okolice Zg i van Zg,lako za nas domacine.
    Kadauna ako bi kava bila iza 20.09.bi li onda mogla?
    Ja danas na forumsku ne mogu pa velike nade polazem u ovu kavicu kad smo vec ambiciozno krenuli...

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ja mogu do 17 h stići do zagreba ako idem direktno s posla. subota ili nedjelja mogu u bilo koje vrijeme. od kafića u zg znam samo rodu preko puta petrove...(ali zato znam morandi, pitarelo, spozu, cinestar kina....). da, zgodno mi je doć do avenu malla....brzom do buzina i taj čas sam tamo...imam di ostavit auto i ima puno kafića....možemo se nać kod fontane!!!!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sela sljedeci tjedan nisam u Zagrebu. Samo vi uzivajte na , a ja vam se javim kada saznam tocan dolazak u Zg.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj zrinkič prvotno napisa Vidi poruku
    ja očeeeem doć!!!!!! 15.09. u koje vrijeme?? ja radim do pola 4 u Križevcima i treba mi cca sat i po do zg-a. jel to neki kafić blizu petrove jer se ne snalazim mnogo po zg. jel ima tko iz Dubrave....da ju pokupim....tko zna doć do mjesta kave??
    Ja sam iz Dubrave ali na žalosta radim popodne taj tjedan tako da sumnjam da ću moć ić....Nažalost...Ali ako šta uspijem iskemijat javim.....preko tjedna mi je teško ulovit vremena pa možda jednom da probate u nedjelju ....a htjela bi doći da čujem vaša iskustva i savjete....

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

8. dc moram biti u Zg, tako da sve ovisi o 1. dc. Čim si dam prvi Decapeptyl javljam točan datum! Ali ne morate vi sve čekati mene! Možete se vi i naći bez mene, pa ponoviti par dana nakon samnom! Ha? Trebala bi po mom dobiti u ponedjeljak ili utorak (13.,14.09.)

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Zrinkić, mislim da u istoj mjeri poznajemo Zagreb!!!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Sela, od 20.09. sam opet u ZG.

Ajmo onda zaheftirati taj tjedan, možda sredinu tjedna, sr 22.09.?

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ja ću doć...ak će bit poslije 17.....svejedno koji dan!!!! imat ću peglu u ruci kao znak raspoznavanja!! )

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

imat ću peglu u ruci kao znak raspoznavanja!! )

I meni odgovara bilo koji datum

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Drage moje,jako mi slabo izbacujete datume,pa cemo otvoriti glasovanje.!15.09i 21.09.-tko je za jedan datum a tko za drugi...Onda cemo vidjeti koji datum ima prevagu i tako ce onda biti! Za mjesto sastanka predlazem Branimir centar.Javljajte,pusa

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ako ne sakupimo Pinny i Snekicu u isto vrijeme onda to nece biti tako grande kava koko smo htjeli...A opet ne bih htjela da se te cure opterecuju pod "must".
    Zauzeta ti se ne izjasnjavas..?Bi mogla doci na kavu da te upoznamo?Koji datum tebi pase..?

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ja glasam za 22.09.ili 23. tad bi mi mogla počet folikulometrija pa bi ostala,a i taj tjedan je i nivesa ujutro....pa bi ja s njom mogla do branimir centra jer neznam di je to!!!!!( nivesa...ako me hočeš ) u dubravi u klekovačkoj imam tetu...pa otprilike znam!!
    Posljednje uređivanje od zrinkič : 10.09.2010. at 14:58

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Moze Zrinkic,ja radim 22. al cu probat zgibat s posla ak bas odaberemo 22.09.,ali meni bi onda najvise pasao 23.09.jer sam tad slobodna cijeli dan.
    Za sad.Cekat cemo da se cure jave sa prijedlozima.Branimir centar je takodjer samo prijedlog;ako ima koji bolji,rado usvajamo.puse

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ne volim biti partibrejker, ali ajmo ne u bilo koji šoping centar. Buka, graja, moramo se nadvikivati sa preglasnom glazbom... Naravno, ako većina odluči tako, tud i mali Mujo.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ja glasam za 22.09.ili 23. tad bi mi mogla počet folikulometrija pa bi ostala,a i taj tjedan je i nivesa ujutro....pa bi ja s njom mogla do branimir centra jer neznam di je to!!!!!( nivesa...ako me hočeš ) u dubravi u klekovačkoj imam tetu...pa otprilike znam!!
    HAHAHH hočem te!!Ja sam do 14 na poslu.Ako se odlučite za kavu taj tjedan ja sam za.Radim na trešnjevci ali ja ću doći u Dubravu gdje god tebi paše pa se zajedno odšlepamo na kavu,to bi bilo lijepo!I neće mi bit toliki bed!!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

I ako sam dobro skužila ti si oko pola 5 u Zg tako da ću ja već bit u Dub.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Po mom nekom hm... proračunu i meni više odgovara 23., nekako sam sigurnija da ću biti gore. Što se mjesta tiče, Branimir znam gdje je, a i za ostale ću se snaći, ipak sam plavuša...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dobro,ocemo 23.09. onda ,da kavica ostane grande?Jel ostalima pase 23.09?Za mjesto zbivanja imam jos jedan prijedlog-Cafe slasticarnica Torte i to na Kaptolu ili Salati!A taj Lemon bar gdje je bila opceforumska kava-jel je ok?

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

meni datum odgovara ali ne znam gdje je Lemon bar ne po imenu,trebala bi samo da mi netko kaže gdje je to otrilike

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tlatincica je bila u Lemonu pa ce nam reci gdje je i kako je tamo,nismo jos nista dogovorile,bez brige Nivesa do 23.ima jos dosta!!!
    Meni je visestruko drago da je kava onaj tjedan iza jer mi od 15.09 dolaze parketari (imala poplavu) i privremeno se selim malo van Zagreba.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Lemon bar je bivši Hard Rock Cafe u Teslinoj (poveznice su još: radio 101, ZKM, BP Club, Pingvin- od Trga bana JJ uz hotel Dubrovnik iza prvog križanja u atriju- u google maps upišeš Teslina, Zagreb i odmah se vidi bar nešto od nabrojanog. i ovo nije reklama nego smjernica).
    Bilo je OK jer smo bile same.
    Naravno, postoji sva sila kafića, pa ako netko ima bolju ideju nek viče. Ja sam stvarno rijetko u centru i nisam više zainteresirana za kafiće pa ih baš i ne poznam. Ali ću se raspitati pa javim kad nešto saznam. Ako će nas biti više, onda nam je bolji tiši kafić jer kad počne ćakulanje...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tlatincica dobar ti potpis!!!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

cure....može 23.....definitivno!!!! lokacija...meni svejedno....nemojte puno komplicirat...kaj se mene tiče možamo se nać i na trešnjevci na placu!!!! bitno mi je da vas sve upoznam i da se sklaframo!!!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ooo,Zrinkic nisam jos srela nekog toliko entuzijasticnog poput tebe!!!Ccccc,zapravo ni tebe jos nisam srela,hihiiihhi.

Dobro,dakle nasa je kava 23.09.2010.;mjesto jos nepoznato;vrijeme jos nepoznato!

Prijedlozi na sunce...Dolazi nam i Ana 03;veselimo se svakoj novoj curi kojoj cemo olaksati dane,mjesece u MPO kad vec drugacije ne mozemo pomoci jedna drugoj.
    Ja sam predlagala Torte i to za mjesto zbivanja,ali mislim da mozda ipak nije najidealnije mjesto za klaf-klaf.
    Tlatincice,Sanja1 imate prijedlog?Moze i neki veci lokalni kafic,samo da je ugodan i ne bucan.
    cmokic

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Uh, ja danas zaboravila pitati.... Ali stvarno jedva čekam!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dobrojutro!
    Langkawi bar,Branimir centar,bio netko?Lijepi separeici...
    Apartman bar,Preradoviceva,bio netko?
    Lemon bar,bili neki,recenzije?
    Old Pharmacy gdje se klub 39+ sakuplja,ja jos nisam bila,vele da je ok...
    puse

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hej ljudi,meni je svejedno gdje,samo da unaprijed znam datum i vrijeme i ja dolazim.branimir centar mi se čini ok i lemon.jedvaaaaa čeekaaammmmmmm.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Samo da vam kažem da sam našla jedan birc sa temom: Djevojačka večer- Umri muški

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Znam da mnogi samo cekaju mjesto i vrijeme..,ali htjeli bi da sve bude savrseno pa potraga malo dulje traje...ajd budemo odlucili uskoro onda,kaj velis Sanja onda,ili Lemon ili Langkawi...Ako cemo Langkawi bum nazvala da rezerviramo separeic jer su jako će-će.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

A na kavu će doći i element iznenađenja!
    Nemojte mi slati pp, neću reći

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pa možda bi mogle kad je već la grande kava u Langkawi,pa da bude i malo fensi-šmensi,aaa?
    Iznenađenje,hm Tlatincice baš si neka,ajde reci reciiiiiii!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Može malo detalja? Gdje je to?

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Langkawi je u Branimir centru u prizemlju,imas dole pivnicu Hopdevil ili tako nekako i bar zvan Langkawi koji je mozda malo fensi-šmensi ali ne pretjerano.
    Ali jos nismo rekli decidirano da je tamo kava-jos malo razvlacimo,hehehhehh...Sanja kako ti se cini,jel bi bio dobar za nasu kavu?
    Ja jako volim iznenadjenja!!!!!Tlatincice odlicno!

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Meni se čini ok,jedino neznam za cure koje nisu iz Zg-a da li će znati naći Branimir centar,hm.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ako nas bude desetak bit ce separeici dobri,ali ako nas bude vise...nema onog da se mogu dovuci stolice..

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja još i ludim!!!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sneki m ne dolazi?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Upravo je počela stizati, ali i tu da objavim da ovaj mjesec odustajemo od postupka zbog pozitivnog nalaza na klamidiju koji sam upravo podigla!!! Tako da coffie pijete bez mene, a tako mi je žao! U 10. mj. čemo opet kafelisati, zar ne? Sad idem vikati na nekog tko mi dođe prvi pod ruku!!! Grrrrr!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sneki baš baš mi je žao
    Bit će još kava, više mi je žao za ovo...

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •