Sneki e u tri mačkulinca!!!!Brzo na antibiotik i na kiselo zelje!!!!
Ako nista drugo bit ces ti s nama virtualno na kavi...![]()
Sneki e u tri mačkulinca!!!!Brzo na antibiotik i na kiselo zelje!!!!
Ako nista drugo bit ces ti s nama virtualno na kavi...![]()
A Snekice bem mu miša i beštiji,kud baš sad,a dobro nemoj se jako uzrujavati istrijebit ćeš ti njih
.
Ma već sutra idem kod dr. da nam da terapiju, mm je spalio kad je čuo da će morati piti JOŠ jedne tablete! Možete misliti, u životu nije popio toliko tableta koliko u ovih par mjeseci! Nadam se da će sve otići s prvom kurom i da se neće više vraćati! Bar dok ne dođe beba u naše naručje! A onda može štogod doći, ne briga me!
Kako nikad nisam imala problem s beštijama, možete zamisliti moju facu kad sam pročitala nalaz (dobro barem simulirajte da me poznajete uživo!!!)
MM se skamenio skupa samnom! Sorry na OT!
vidimo se na kavi!
Posljednje uređivanje od Kadauna : 16.09.2010. at 05:38
Drage nase,odlucismo prekinuti ovu trakavicu,hihi,i totalno promijeniti ,kako se kaze,plocu,ili cd po novome, te objavljujemo da je kava
23.09 u Tkalcicevoj,u cafe baru Donna iza 17 sati!!!!!![]()
sela....bravo...ja glasam za tebe za našeg poglavicu!!!! Inesa...jesi vidla....znaš di je to????
E jesi,najbolje da ne zelimo.....Samo sto mi se cini da ipak kava nece biti tako grande(Snekica,Pinny.Suzzie,Sanjicka ce vjerovatno nedostajati,zapravo neke sigurno,neke vjerovatno..)Kriistina ce otici iz Zg,Zauzeta cuva svoje 2 mrvice u Sisku....
Ali veselimo se Tlatincicinom iznenadjenju...Nadamo se da ce navratiti nove cure sa pdf-a...veselimo se Zrinkic koja je od novijih cura konstantno s nama....Voljeli bismo upoznati Anu03..takodjer javila se nedavno Nana_banana;bilo bi lijepo da dodje ako moze.Bab se nedavno pridruzila,voljeli bismo je vidjeti na kavi...Taca,pod default.Jesam koga zaboravila?Tlatincica,Sanja1Kadauna
Svi ostali..iznenadite nas....![]()
Posljednje uređivanje od Sela : 16.09.2010. at 15:07
Mimi81 i Nivesa nenamjerno sam Vas izostavila....pusa cure,vidimo se!
Ja jos uvijek ne znam koliko cu se zadrzati u Zagrebu. Iduci tjedan jesam u Zg, ali da li cu ostati do cetvrtka ne ovisi o meni jer i MM ide sa mnom (tako da zbog njega ne mogu nista unaprijed planirati).
Mjesto i vrijemeznam, pa se mozda i vidimo.
![]()
Sela pa zar si mislila da će kava proći bez mene?Ni slučajno! Baš se veselim!
![]()
ja sam isto za Brabimir centar kad ono 23? u 17??? PoZZ
Dobro da sam skužila....ma daj..samo se vi dobro zabavite i popijte kavicu i u naše ime. Ja da sam u zg fakat bi došla ali kaj kad mi je daleko.
Evo danas sam zvala Petrovu, prošli ciklus sam pila duphastone pa sad moram doći kod dr. na uzv 27.09.
Vidjet ćemo se jednom....pusa svima
23.9 se vidimo u Branimircu?
ok 23 Tkalča![]()
Hej curke....
vidim da se sprema kavica...jel me primate???
Ja bi Vas tak rado upoznala sve skupa?!?!?!
Sela, daj mi molim te reci di je taj birc? Nisam bila u Tkalči sto godina i nemam pojma ni otprilike di bi to bilo, pa baš da ne lutam ko guska u magli
joj, baš se veselim upoznavanju novih cura i druženju sa nekim starim !
pusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Molim moderatorice da nam na naslov teme dodaju datum i mjesto 23.09. caffe bar Donna (Tkalča)
Hvala
Još jednom upućujem poziv svim bivšim i budućim Petrovkama da nam se pridruže na kavi
Muževi i partneri su dobrodošli!
Hop!![]()
Jel tko dovodi muža-partnera??
ja unatoč najavi ipak neću moći doći. Žao mi je što vas neću vidjeti ;-(
Ajoj, baš mi je žao.
Već ćemo mi tebe uloviti![]()
Drage cure, lijepo se provedite danas na kafici!
da.....lijepo se provedite. ja neću doć. nemam neko pametno objašnjenje, a razlog....ja se ne osjećam najbolje....sutra ujutro moram opet u zg....na prvu folikulometriju, nakon koje u dubravu idem vadit zub.
Što je ovo? Štrajk?
Nemojte da se mi zainatimo pa vam počnemo dolaziti na vrata
Šala mala.
Žao mi je za sve vas koji ne možete doći, a za sve koji žele, poziv još uvijek stoji![]()
Zrinkic nema veze,i ovako i onako bila bi zaista ziva volja da iz Krizevaca dolazis nakon posla ovamo...
Sve koje dodju dobro dodju.
Zauzeta,Mimi,Snekica,Kadauna,Pinny big kiss
i ja bi se isto pridružila ako me primate i ako uspijem na vrijeme izaći sa poslića
pošalje netko mob na pp da imam neki kontakt?
gdje je ta donna uopće? jel to onaj s desne strane, ne tako visoko od početka tkalče???
Ne znam ni ja gdje je to točno
Avantura: nađi donnu u tkalči!![]()
Evo izvještaja s kave:
1. svi smo uspjeli naći isti kafić
2. kava je zaista bila Grande! Došle su (pobrojano po mjestu sjedenja): Sanja1, Taca, Sela, Bab, Suzzie2, Ana03, Nivesa, n&a. Bilo je gužvasto, pa mi se čini kao da sam nekog i zaboravilaAha, i ja
3. Moj element iznenađenja je iznenadio samo mene- nažalost Sanjička nije uspjela doći. Nadamo se da je sve OK.
4. Bilo je super!
5. Sve koje niste mogle doći, nedostajale stei popili smo jednu i za vas
Ovo je bila moja prva kava i moram reći da sam se ugodno iznenadila bez obzira na tlatincicino iznenađenje!!
Stvarno nisam očekivala toliko lijepih i dobrih žena na jednom mjestu...savjeti su letili na sve strane ...
Tako da bi svim novim curama kojima je to bed preporučila da odu na takvu jednu kavicu jer se nemaju čega bojat,sramit itd.
Ovo je bilo jako poučno i nadam se da nećemo dugo čekati iduču kavicu!!!!![]()
Drage curke,evo mene vec od 4 ujutro na poslu;nisam nesto spavala carski ali nije mi zao,4 sata cakule sa vama ne bi mijenjala za ista.Imale smo krasno vrijeme;sunce je bilo na nasoj strani.
Bila je jedna od boljih,drugacijih kava zahvaljujuci i novim curama.Dok se ne vidimo opet skoro-puse svima.I ova se tema moze zakljucati..
Na kavi je kao i uvijek bilo super,prava psihoterapija i ugodno druženje,nove cure su super i nadam se da će nam se sljedeći put još neke pridružiti pa makar morale bukirati arenu.
Sanja1, dobro da grade još jednu manju! Pa gdje bi sve stale!? Drago mi je da ste se fino ispričale! Uživajte do slijedeće kave (samnom)...![]()
Curke drage, meni je tak bilo super s Vama na kavici da bi si glavu propucala da sam odustala od dolaska samo zato jer mi je dugo bilo čekati...
Tolko ste sve drage i pune dobrote da je to "strašno" !
Jedva čekam novi termin...Tlatincica i Sela, dogovorite se koja će se primiti organizacije...hehehe...kad vam već tak dobro ide, nema smisla sad nešto mijenjati.
pusa veeeeliiika
moram se i ja javiti...na kavi je stvarno bilo super, ali mi je žao da sam morala ranije otići. nisam znala da će kavica biti takav maratonac, ali zato idući put rezerviram cijeli dan
. cure su super i veselim se idućoj kavici. pozdrav svima