imam bebu staru 3,5 mjeseca. unazad mjesec i pol ima sluzavu, povremeno zelenu, stolicu sa tragovima krvi. u početku nismo dizali veliku paniku jer smo od svih slušali slične priče kod kojih se nije radilo o ničem ozbiljnom. dali smo stolicu na analizu (viruse i bakterije), test se pokazao negativan. kako se nije povlačilo ipak smo otišli u bolnicu gdje smo proveli pet dana. stolica, urin, krv - super, alergija na mlijeko, soju, jaja, brašno - negativno. ali ipak dijagnoza - sumnja na alergiju na proteine kravljeg mlijeka. preporuka - prehrana (moja) bez soje i mlijeka i 1g kalcija dnevno naredna 2 tj. prošlo je više od 2tj. a situacija se nije popravila. bile smo na kontroli, sad ponavljamo nalaze stolice i čekamo još koji dan pa se ponovno moramo javit. ja sam primjetila da se situacija pogoršala kad sam pojela jaja, tako da sam više od dva tjedna na prehnani bez mljieka, soje i jaja. beba inače super napreduje, raspoložena je, dobiva na kilaži, raste, razvija osjetila i motoričke sposobnosti. ali svakodnevno nalazim tragove krvi u stolici.
jel netko imao slične probleme?