Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: Citrofit u trudnoći?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj @n@ prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam sinoć nakon večere popila svoju prvu dozu. U 1,30h me probudilo takvo grčenje u želucu da sam mislila da ću umrijeti. (Inače nemam problema s citrusima, čak ni s grejpom, jedem ih normalno.)
    Uglavnom, trajalo je cca. 30 min, točno sam osjećala kako prolazi želucem i crijevima i širi se organizmom. Užas. A još nisam ni uzela cijelu dozu od 30 kapi, stavila sam 'samo' 20.
    Jutros mi je teško u želucu.

Iskreno, baš me briga za mene, preživjet ću, moram se riješiti beštija.
    Zabrinuta sam za bebu; ako sam ja tako teško podnijela pripravak, kako je tek njoj???
    Cure, što mislite?
    Sigurna sam da je sve ok, ali je stvar u količini, ne bi odmah smjela početi sa 20-30 kapi, već sa 2-3 kapi 3X dnevno i onda postupno povećavati broj kapi. Reakcije imaju jedino osobe alergične na citruse, a ti kažeš da nisi. Inače, i meni je u početku citrofit malo čudno djelovao, kao da sam imala lagane grčeve u preponama. Danas bez ikakvih problema popijem 3x30 kapi dnevno, ako je potrebno. Za vaginalne infekcije je dobar i kalinji možda da kombiniraš.

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Joj, cure, ljubim vas sve, hvala! Umirile ste me, nadam se da je s bebuklinkom ipak sve okej.
    Budem pokušala sa 2-3 kapi, pa povećavati doze. Dobila sam i preporuku da je lakše podnijeti pripravak ako je u kapsulama (ima u ljekarni praznih kapsula za kupiti).
    Čula sam, hvala Freya, i za kalinji, pokušat ću malo 'istražiti' što je to.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj @n@ prvotno napisa Vidi poruku
    Dobila sam i preporuku da je lakše podnijeti pripravak ako je u kapsulama (ima u ljekarni praznih kapsula za kupiti).
    Da, to sam ti i napisala u onom prethodnom postu, za citrofit uvijek koristim te kapsule, a kalinji popijem bez problema s vodom. Sve će biti ok, vidjet ćeš da će ti citrofit pomoći

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •