Pokazuje rezultate 1 do 42 od 42

Tema: Biorezonanca pro i contra

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mamamišić avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Već sam negdje napisala naše pozitivno iskustvo s biorezonanca kod dr. Bengeri( pišem dr. je i dr. KLASIČNE medicine a ne neke ine!!iz Varaždina.
    moje dijete je bolovalo od teškog atopijskog dermatitisa, nutritivne alergije (elise test KM, bjelanjak i žumanjak), anafilaksija koja je počela oko godinu dana, ukupni Ige 2200!...itd..hospitalizirani tri puta: dermatologija, gastroentrologija i naša bolnica zbog anfilaksije.
    nakon 7 mj. biorez. IgE je 670, ovaj mjesec ga radimo ponovno.

prije i nakon terapija koje smo platili (sveukupno do 2000kn)
    1. jedino je mogao nostiti platnene pelene, sada NE reagira na kupovne - pobornik sam bezpelenaštva koje je bilo nemoguće kod njega zbog konstantnog svrbanja, bolje od kupovnih su svakako platnene ali je komplicirano biti u zg u bolnici i moliti rodbinu da mu pere pelene jer je reagirao i na pampers, libero, konzum pelene..
    2. nije spavao deset mjeseci zbog svrbanja u komadu više od pola sata, sada spava cijelu noć)
    (ima rukavice na rukama ali samo po noći, više nisu potrebne po danu! )
    3. može sjediti na travi, a da nema napad svrbanja
    4. može se igrati na tepihu, a da nema napad svrbanja
    5. kad je trebao betrion mu nije štetio (prije mu je kožicu izgrizao)
    6. smetala mu je stelotopia i a derma (jedino se nije svrbao i osipavao od belobaze)
    7. može biti sa mnom u vrtu što je prije bilo s osipom i svrbanjem

nemam više vremena pisati jer me klinci zovu
    sve u svemu ono naše bolesno dijete koje gubi na težini, koje je cijelo osipano, koje ne može bez korikosteroida, antihistaminika, i koje ne spava, koje se neprestano svrba za pola godine izraslo je u dijete s gustom kosom, aktivno i nasmijano bez osipa, svrbanje je smanjeno za 70%, uporeba kortikosteroida i antihisatminka je minimalna.
    pa mi sad nek netko veli da je biorezon. obična prevara.
    iskreno nije ni važno jer moje dijete je bolje.
    on i dalje ima alergiju na KM i jaja, no mi i dalje idemo na biorezonancu, ali i uredno idemo na kontrole na gastroenrtologiju.

samo klasična u našem slučaju nije dovoljna.

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj mamamišić prvotno napisa Vidi poruku
    Već sam negdje napisala naše pozitivno iskustvo s biorezonanca kod dr. Bengeri( pišem dr. je i dr. KLASIČNE medicine a ne neke ine!!iz Varaždina.
    moje dijete je bolovalo od teškog atopijskog dermatitisa, nutritivne alergije (elise test KM, bjelanjak i žumanjak), anafilaksija koja je počela oko godinu dana, ukupni Ige 2200!...itd..hospitalizirani tri puta: dermatologija, gastroentrologija i naša bolnica zbog anfilaksije.
    nakon 7 mj. biorez. IgE je 670, ovaj mjesec ga radimo ponovno.

prije i nakon terapija koje smo platili (sveukupno do 2000kn)
    1. jedino je mogao nostiti platnene pelene, sada NE reagira na kupovne - pobornik sam bezpelenaštva koje je bilo nemoguće kod njega zbog konstantnog svrbanja, bolje od kupovnih su svakako platnene ali je komplicirano biti u zg u bolnici i moliti rodbinu da mu pere pelene jer je reagirao i na pampers, libero, konzum pelene..
    2. nije spavao deset mjeseci zbog svrbanja u komadu više od pola sata, sada spava cijelu noć)
    (ima rukavice na rukama ali samo po noći, više nisu potrebne po danu! )
    3. može sjediti na travi, a da nema napad svrbanja
    4. može se igrati na tepihu, a da nema napad svrbanja
    5. kad je trebao betrion mu nije štetio (prije mu je kožicu izgrizao)
    6. smetala mu je stelotopia i a derma (jedino se nije svrbao i osipavao od belobaze)
    7. može biti sa mnom u vrtu što je prije bilo s osipom i svrbanjem

nemam više vremena pisati jer me klinci zovu
    sve u svemu ono naše bolesno dijete koje gubi na težini, koje je cijelo osipano, koje ne može bez korikosteroida, antihistaminika, i koje ne spava, koje se neprestano svrba za pola godine izraslo je u dijete s gustom kosom, aktivno i nasmijano bez osipa, svrbanje je smanjeno za 70%, uporeba kortikosteroida i antihisatminka je minimalna.
    pa mi sad nek netko veli da je biorezon. obična prevara.
    iskreno nije ni važno jer moje dijete je bolje.
    on i dalje ima alergiju na KM i jaja, no mi i dalje idemo na biorezonancu, ali i uredno idemo na kontrole na gastroenrtologiju.

samo klasična u našem slučaju nije dovoljna.
    Krasno!!! Baš me veseli čuti ovako nešto..dobro je znati
    Ja sam se sa sasvim drugim problemom okrenula alternativi koja zasad pokazuje rezultate - medicina nije pomagala...čekam još dva tjedna i onda ćemo znati jesmo li na pravom putu izlječenja

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mamamišić, ti si naivna a ta tvoja doktorica je zaslužila disciplinski postupak jer koristi metode nedokazane djelotvornosti, kojima pacijente vara.
    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20963379
    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9066509
    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11096188
    Naime, može ona vjerovati u što hoće. Može i davati pacijentima kao dodatak terapiji što god hoće ako to ne škodi.
    Ali ne smije tvrditi da to pomaže, ako postoje dokazi da ne pomaže. I ne smije u svrhu liječenja naplaćivati nešto što je poznato da je djelotvorno, ako hoće biti doktor medicine.
    Osim u našoj državi, gdje je očito sve moguće.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    . I ne smije u svrhu liječenja naplaćivati nešto što je poznato da je djelotvorno, ako hoće biti doktor medicine.
    Osim u našoj državi, gdje je očito sve moguće.
    koji lapsus...
    Ne smije u svrhu liječenja naplaćivati nešto štoje poznato da je nedjelotvorno, ako hoće biti doktor medicine.

sigurno ovdje na forumu ima ljudi koji se više od mene razumiju u elektromagnetske valove. npr. Davor? Baš me znaima što ima za reći o ovome:
    Terapijski dio aparata tada šalje invertirane ne-harmonijske signale nazad u organizam kao terapijski signal. Upravo taj signal ima za posljedicu odbijanje patogena od napadnute stanice
    http://www.biorezonantna-terapija.co...nance-stanice/

Mamamišić, kako si izračunala da je svrbenje smanjeno baš 70%, a ne 60 ili 80%?

mamamišić avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

hm... mojih 70% nije znanstveno dokazano tj. matematički ispravno..to je moja laička računica:

100% kod nas je kad se svrba stalno..... osim kada mu držim rukice, kada mu nekako maknemo pozornost. dakle spavanje je nemoguće bez osobe koja mu lagano drži ručice, kada bi ja utonula u san on mi začas počeo plakati i opet sve ispočetka (zato sam i pisala da nije spavao pola sata u komadu 10 mjeseci - kako sam imala snage ne znam---bila sam zombi!) .
    kontrole kod doktora konv. medic. imamo svakih 20 dana zbog vaganja+kontrole derma, gastro; to nam je predstavljalo problem jer cim sam dijete skinula on se intezivno svrbao (to mogu potvrditi dokt) a trebala sam ga skinuti svaki put do kraja.
    more - vratili smo se za 4 dana!!zašto? jer je bilo nepodnošljivo
    ove godine idemo na more s nadom u korist mora, ali i nekako osjećamo da će biti dobro
    fenistil nam nije bio od neke pomoći. osim kod jakih reakcija (ukupno 3)

Nakon čudesnog izlječenja na dermatologiji šalata simptomi a.d. su se vratili za 5 dana i opet sve ispočetka. dakle uporaba kortik. je nužna osim kada kao roditelj kažemo NE i tražim dalje.

danas je svrbanje svedeno na područje vrata po noći i danu samo što ga to ne budi i ne ometa da se radosno igra.
    svrba se kada recimo jede neko voće ili povrće koje pušta sok po ručici.
    i to je to
    na kontrolama nema svrbanja!

ne tvrdim kao roditelja da konv. med. NE valja, ima u njoj mnogo znanja i mudrosti za nas, no na području alergije kao da je stala. lijeci se posljedica a ne uzrok...

ali tvrdim da je moje dijete bolje i ja sam naspavana

i nadam se da će ići samo na bolje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •