mamamišić prvotno napisa
Već sam negdje napisala naše pozitivno iskustvo s biorezonanca kod dr. Bengeri( pišem dr. je i dr. KLASIČNE medicine a ne neke ine!!iz Varaždina.
moje dijete je bolovalo od teškog atopijskog dermatitisa, nutritivne alergije (elise test KM, bjelanjak i žumanjak), anafilaksija koja je počela oko godinu dana, ukupni Ige 2200!...itd..hospitalizirani tri puta: dermatologija, gastroentrologija i naša bolnica zbog anfilaksije.
nakon 7 mj. biorez. IgE je 670, ovaj mjesec ga radimo ponovno.
prije i nakon terapija koje smo platili (sveukupno do 2000kn)
1. jedino je mogao nostiti platnene pelene, sada NE reagira na kupovne - pobornik sam bezpelenaštva koje je bilo nemoguće kod njega zbog konstantnog svrbanja, bolje od kupovnih su svakako platnene ali je komplicirano biti u zg u bolnici i moliti rodbinu da mu pere pelene jer je reagirao i na pampers, libero, konzum pelene..
2. nije spavao deset mjeseci zbog svrbanja u komadu više od pola sata, sada spava cijelu noć)
(ima rukavice na rukama ali samo po noći, više nisu potrebne po danu! )
3. može sjediti na travi, a da nema napad svrbanja
4. može se igrati na tepihu, a da nema napad svrbanja
5. kad je trebao betrion mu nije štetio (prije mu je kožicu izgrizao)
6. smetala mu je stelotopia i a derma (jedino se nije svrbao i osipavao od belobaze)
7. može biti sa mnom u vrtu što je prije bilo s osipom i svrbanjem
nemam više vremena pisati jer me klinci zovu
sve u svemu ono naše bolesno dijete koje gubi na težini, koje je cijelo osipano, koje ne može bez korikosteroida, antihistaminika, i koje ne spava, koje se neprestano svrba za pola godine izraslo je u dijete s gustom kosom, aktivno i nasmijano bez osipa, svrbanje je smanjeno za 70%, uporeba kortikosteroida i antihisatminka je minimalna.
pa mi sad nek netko veli da je biorezon. obična prevara.
iskreno nije ni važno jer moje dijete je bolje.
on i dalje ima alergiju na KM i jaja, no mi i dalje idemo na biorezonancu, ali i uredno idemo na kontrole na gastroenrtologiju.
samo klasična u našem slučaju nije dovoljna.