Pokazuje rezultate 1 do 42 od 42

Tema: Biorezonanca pro i contra

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mamamišić avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

u tom slučaju drago mi je kaj sam naivna. jer izbor je bio jasan ili dijete mazati kortikosteroidima ili pokušati tražiti malo dalje.
    u njezinu obranu žena se ne bavi više klasičnom medicinom (nakon dugog iskustva u njoj) već isključivo alternativom i ima otvorenu registriranu ordinaciju
    Posljednje uređivanje od mamamišić : 29.04.2011. at 17:47

mamamišić avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

pozitivno iskustvo iznosim ja, kao majka svog djeteta a ne kao doktorica!po struci sam profesor a ne doktor... ni jednom riječu nisam napisala da me doktorica na nešto nagovorila!!niti mi dala nadu, niti je tvrdila da pomaže!nadu su dali rezultati sami po sebi!

naglasila sam da je doktor klasične medicine jer ne bi pristala na alternativu recimo osobi sa samo srednjom školom

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dobro, ne mogu tvrditi da tvom djetetu nije bolje nakon tretmana. Isto kao što nekima stvarno bude bolje nakon tretmana bioenergijom ili homeopatiijom.
    Drago mi je da je bolje.
    Ali mogu reći da se mi ni jedan doktor koji koristi biorezonancu ne može dokazati da elektromagnetski valovi utjeću na biokemijske procese u organizmu i mijenjaju funkcioniranje imunološkog sustava, što tvrde na svojim web stranicama i u letcima.
    Ne govorim o tome da je problem u tome što se ne može objasniti djelovanje, ali je djelovane dokazano. Već o tome da djelovanje nije niti dokazano u pokusima, niti je objašnjivo.
    No, to ne isključuje mogućnost da djeluje na pojedincu. Sretno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •