Pokazuje rezultate 1 do 42 od 42

Tema: Biorezonanca pro i contra

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mamamišić avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

kako bi svijet bio krasniji kada bi se razvila normalna komunikacija među ljudima. bez osuđivanja, bez kritiziranja, s prihvaćanjem tuđeg mišljenja, tuđih postupaka ....
    iako je tema biorez. za ili protiv, zar je to uistinu tako važno....
    s jedne strane stoje roditelji s djecom koja imaju svoje potrebe, bile one teže ili lakše za podnijeti...
    s druge strane vječita prepucavanja kako treba biti isključiv...
    gdje je tu dijalog??
    "gospođo dijete vam je puno puno bolje, ...vidno poboljšanje i samo nastavite kako radite i dalje ....." ali ja i dalje (ako se ne želim upuštati u raspravu i čekićem po glavi moram šutiti o alternativi) zašto?
    veli mi "sestra" koja je i "njihova sestra": ma ne spominji, bit će lakše njima i tebi..
    ok. ako je njima laške iskreno mi je svejedno, no meni je važan mir koji imam sa svojom obitelji

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj mamamišić prvotno napisa Vidi poruku
    kako bi svijet bio krasniji kada bi se razvila normalna komunikacija među ljudima. bez osuđivanja, bez kritiziranja, s prihvaćanjem tuđeg mišljenja, tuđih postupaka ....
    iako je tema biorez. za ili protiv, zar je to uistinu tako važno....
    s jedne strane stoje roditelji s djecom koja imaju svoje potrebe, bile one teže ili lakše za podnijeti...
    s druge strane vječita prepucavanja kako treba biti isključiv...
    gdje je tu dijalog??
    "gospođo dijete vam je puno puno bolje, ...vidno poboljšanje i samo nastavite kako radite i dalje ....." ali ja i dalje (ako se ne želim upuštati u raspravu i čekićem po glavi moram šutiti o alternativi) zašto?
    veli mi "sestra" koja je i "njihova sestra": ma ne spominji, bit će lakše njima i tebi..
    ok. ako je njima laške iskreno mi je svejedno, no meni je važan mir koji imam sa svojom obitelji
    Samo izvoli. Nitko ti ne brani.

Ali zamisli da si dođe netko tko tvrdi da je ozdravio ili da mu je dijete ozdravilo jer ide na tretmane pri kojima se polažu različiti kristali na čakre, pa zbog vibracija atoma u kristalima one prelaze na organizam i odbijaju patogene i dovode cijeli organizam u zdravu ravnotežu.
    I tako idu svaki tjedan dana, i svaki put plate npr. 500 kuna i već nakon godinu dana im je bolje.

Zar ne bi imala nekoliko sumnji:
    1. Možda to piše upravo taj prevarant koji polaže kristale na druge ljude da se reklamira.
    2. Možda stvarno ta osoba ili njezino dijete ide na te tretmane i djetetu je bolje, ali ne od tretmana, već zato što sazrijeva i to bi se stanje ionako povuklo s vremenom.
    3. Možda je toj osobi ili djetetu bolje od nekih preparata koje paralelno uzima, te zato što više pažnje posvećuju izbjegavanju alergena i dodatno zbog sugestije, a uvjereni su da je to zbog kristala.
    4. Možda kristali stvarno djeluju i sve što medicina zna o patofiziologiji nastanka bolesti je totalna glupost, a rješenje je u vibracijama kristala koje se trebaju postaviti na prava mjesta - čakre, za koje nema nikakvog medicinskog objašnjenja, kao što nema objašnjenja niti za to da vibracije da toma u kristalnoj rešetci djeluju na upalne reakcije, povratne sprege hormonskog sustava itd....

Sigurno bi ti bilo drago da je ta osoba zadovoljnija svojim ili djetetovim zdravljem, ali ova četvrta opcija bi ipak bila najmanje vjerojatna.

Ili zamisli da netko kaže da mu je dijete ozdravilo nakon susreta s Bracom sa Srebrnjaka........ to je u istoj kategoriji....

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

http://www.jiaci.org/issues/vol15issue02/1.pdf

Unproven techniques in allergy diagnosis
    B. Wüthrich

University of Zürich, Zürich. Switzerland

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke