Molim vaše preporuke!Electrolux ili Gorenje?Na Gorenje se u posljednje vrijeme dosta žale,ali je garancija 5 godina.Sa Electroluxom nemam iskustva.Šta mislite?
(u obzir ne dolaze brrr skupe mašine,ma koliko dobre bile-nažalost)
![]()
Molim vaše preporuke!Electrolux ili Gorenje?Na Gorenje se u posljednje vrijeme dosta žale,ali je garancija 5 godina.Sa Electroluxom nemam iskustva.Šta mislite?
(u obzir ne dolaze brrr skupe mašine,ma koliko dobre bile-nažalost)
![]()
imamo dva podugačka topica na temu suđerica:
http://forum.roda.hr/threads/6941-mašina-za-suđe
http://forum.roda.hr/threads/7787-su%C4%91erica...
možeš nastaviti na nekome od njih, možda već imaju odgovore koje trebaš. ili, ako želiš informacije baš o ova dva proizvođača a nema ih na jednom mjestu, mogu promijeniti naslov topica.
pls javi.
Da,možeš promjeniti naslov.Pročitala sam ona 2 topica,u oba se tema svela da li i koliko staviti soli,koje tablete,kako prigušiti buku i sl...mene interesuju iskustva sa markama..Hvala!
QUadro nemoj
Odlično opere, garancija je 3 godine....ali servis je koma i samo zbog njih više nikad neću ništa QUadrovo kupiti, prvo ih se jedva dobije, dođu nakon tjedan dana i to nakon što ja ponovo zovem, mjenjaju djelove bez ispitivanja, na kraju je odvedu u servis i vrate da je ispravna a ona i dalje pokazuje isti Error..osim neke žene koja se javlja na centrali ne može se doći do nikoga od odgovornih a izlika je da nemaju telefone...nezna čovjek bi li se smijao ili plakao..
Ja imam electrolux onu užu i radi kako treba, a mama ima normalnu njihovu i isto radi sve 5 i to već par godina.
mi imamo boschovu - silence plus, kako jo i naziv kaže bešumna je i jako smo zadovoljni.
gledaj da ti je AAA (kvaliteta pranja, potosnja energije i vode). perilice od 60 cm peru bolje (sto je i logicno jer mlaznice pokrivaju sve) i jeftinije su od perilica od 45 cm
gorenje je dosta radilo u suradnji sa smegom ali nemam pojma kakav krs isporucuju na hr trziste
ako kombiniras samostojecu ili ugradnu tu mozes dosta ustediti ako uzmes samostojecu i ne kupujes jos extra vrata. izbor samostojecih je i inace veci od ugradnih i jeftinije su
po meni ti uopce ne trebaju timeri. nece ti zivot spasiti to sto mozes sudjericu programirati da pocne prati u terminu koj ti pozelis u iducis 23 sata.
vodi racuna da je tiha jer ako ti je recimo kuhinja u kombinaciji sa boravkom moze ti se dogoditi da ne cujes tv kako treba (nasa prastara smeg je urlala ko avion)
Naša Electrolux radi 3,5 godine besprijekorno. Ne znam točno koji je model, vodili smo brigu da budu AAA razredi i da bude jaaako tiha obzirom da nam je kuhinja spojena s dnevnim boravkom i blagovaonicom. Ako se dobro sjećam koštala je u to doba između 4-5.000 kn.
Uglavnom, moja najtoplija preporuka.
Još nešto, nama pere besprijekorno sa najjeftinijim tabletama. Kupim prve koje mi dođu pod ruku, DM, Muller, Lidl.
Mama ima nekakvu Candy suđericu i ako ne pere sa nekakvim 7u1 Calgonit, sve je mutno. Čaše su bez ikakvog sjaja.
Susjeda koja ima Bosch se isto žalila da joj niti jedne od tih pristupačnih, jeftinijih tableta nisu dobre.
Evo ovu imam:
http://www.bijela-tehnika.hr/aparati/artikal/13630/
Tu je i kupljena.
Ja sam čula za gorenje od tipa koji prodaje perilice da nisu nešto i da ih jedino drži tih 5 godina garancije, navodno im suđerice rade talijani (ovo je sve rekla-kazala).
Iz istog izvora sam doznala da su od ovih marki za obične ljude (s običnim novčanicima) najbolje BOSCH. Ja imam neku super silence ugradbenu i baš sam zadovoljna.
ak se odlučiš za electrolux ovdje ti je najbolja ponuda
http://newsroom.electrolux.com/hr/tag/elux-store/
Moja od Gorenja već 11 godina radi bez ikakvih problema. Nije nam trebao nijedan servis, a nije ni bučna. Uključim je po noći i nikom ne smeta.
Imam gorenje. Već 8 godina. Ok je još. Ali je odmah na početku pukla gornja košara(nešto sa strane). Nekad zna muljati pa ubacim ono za čišćenje. I to je sve od felera.
Sad kad krepa, a tak sam je nahvalila.![]()
Mi imamo Whirlpool i očajna je. Nikad se nisam s njom sprijateljila
Ima čudnu kombinaciju duljine trajanja programa:
15 min ispiranje
35 min brzo pranje (najviše koristila dok nije počela brljati)
2 h 45 min
3h 15 min
Ne bi znala dokle je došla kad pere, koliko ima do kraja. Ona bi ko prestala radit, al je još 15 min gorjela lampica.
Ima jedno godinu je počela svijetlit lampica za pumpu koja se po uputama resetira.
Ponekad bi hvatala botun za paljenje, a ponekad ne bi.
Sad više neće da uključi odabrani program. Mijenjam je, nadam se da ću odahnit
Ja imam whirlpool radi već 8 godina bez ijednog servisa ili popravka !!
Imamo Zanussi već 6 godina.... neću je hvaliti jer sam tako neku večer pisala kako se klinci nisu već pol godine popiškili u krevet i to me jutro mala probudi u pol 4 zapiškina do vrata ( ne moram ni reći da je tu večer bilo kupanje+ čista piđama+ čista posteljina)![]()