-
Fotosession II - mame, bebe, trudnice...
Evo , proradio nam je novi lijepi forum, pa se mozemo dalje dogovarati za fotosession 
Javilo mi se cak 13 mama!!!
, a jos i nekoliko izvan ZG, koje su mi nazalost predaleko. Znaci da vam se svidjaju fotke s fotosessiona I :D. Steta sto niste vidjeli Rodin plakat u Mimari za Rodin telefon za dojenje, metarXmetaripol, s hrpom prekrasnih slicica koje je ivarica poslozila. Kako su te bebe slatke!
Racunam da cu se bar s pola od vas koje ste se javile, uspjeti dogovoriti i poslikati :D
One koje ste daleko ili zelite samo poslati svoje slike, saljite na
RODA
savska cesta 80
Autokuća Pavlinić Sopić
10000 Zagreb
Croatia
ili na ivaricin mejl (IVARICA pliz promijeni ovo ako treba negdje drugdje).
Evo tko mi se javio (poredano po starosti bebe
) i molim vas da napisete ako ste promijenili nick:
maja (1mj)
anči (1mj)
malasirena (2mj)
lutonjica (3mj)
petrunjela (3mj)
duda (12mj)
mrvuljak (13mj)
lukinamama (14mj)
ivastojan (14mj)
ivan_i_mama (18mj)
klmama (20mj, trudnica
)
alamama
sorciere
Kod mene doma (Dubrava) je sto se mene tice ok za slikanje. Slobodno predlozite negdje drugdje, ionako nema sanse da se sve odjednom nadjemo. Ambijent nije ionako bitan, to smo skuzili zadnji put, jer su najbolje ispale slike kojima je u pozadini bila razvucena bijela plahta. Dobro bi bilo da u stanu ima dosta svjetla.
Jesen je prekrasna, bilo bi mi prekrasno slikati vani, ali sumnjam da bi se nekom od vas dalo vani na ovoj hladnoci dojiti (mozda ipak? :D)
maja, anči, jel bi jedna se jedna od vas izdojila, pa da probamo šalicu i kapaljku?
i jos nesto, maja, ajde napisi jel ok kad vas se nadje vise odjednom, jel vam je bilo dosadno zadnji put dok sam slikala druge, jer ja se zadubim u slikanje i mogla bih u nedogled. valjda je ok dok ostale piju kavu i cavrljaju ?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma