-
Jako mi je žao
-
Matea,
jako mi je zao
,
primi moju sucut
-
I moja sucut. Siguno je mami puno znacilo da vas je vidjela i da je mogla otic u miru. Zelim ti puno snage u ovim danima.
-
matea, nemam dovoljno vrijedne rijeci da opisem tvoju mamu.
ona je svoj zivot prozivjela toliko ispunjen kakav neki nece u deset zivota. ostavila je dubok trag nasiroko oko sebe. toliko ljubavi, davanja, nesebicnosti, energije, hrabrosti. ne mogu joj dovoljno puno reci hvala za ono sto je ucinila i za mene, bila je uz mene za moj prvi porod i pomoc u prvim danima braka.
iskreno vam zelim snagu i mir za ovo vrijeme i da imate podrsku jedni u drugima, bogu i nedi koja vas cuva.
-
drage cure - hvala vam.
moja mama je uz mene jer sam mirna i nisam izgubila mlijeko.
vise se ne muci, ne boli ju, nama fali ali vec osjecam da me vodi i znam da cemo mi to sve prezivjeti uz njenu pomoc.
tiavia, daj se javi ak mozes. bilo bi mi drago da se vidimo, mada po nicku ne znam tko si.
pusa svima!
ivarica, imam one papire pa daj da se nademo sljedeci tjedan (ispracaj je u ponedeljak).
-
iskrena sućut Matea
-
Draga Matea, primi moju iskrenu sućut
-
-
-
Matea, javi mi se na rodin mobitel 091 586 3717 u srijedu ili nadalje. hvala.
-
Matea, tebi i cijeloj tvojoj obitelji,
iskrena sućut.
-
Matea, iskrena sućut cijeloj obitelji
-
Matea, moja iskrena sućut tebi i tvojoj obitelji
.
-
Matea, iskrena sućut cijele moje obitelji tebi i svima tvojima,
Jelena
-
Matea, iskrena sućut tebi i cijeloj velikoj obitelji. Vaša Neda je očito bila izuzetna osoba a takve nam pomažu u životu i kad ih više nema ovdje s nama...
-
-
jako,jako mi je zao
-
-
Iskreno mi je zao sto ti je umrla mama. Znam kak ti je jer je i moja umrla prije par godina.
-
hvala vam cure puno!
svi smo ok, mama nam fali ali se dobro drzimo.
sve vise i vise sam svjesna da je bila super i drugim ljudima a ne samo nama pa me to jos vise tjesi.
hvala bogu nisam izgubila mlijeko od stresa pa se i nadalje cicamo.
jupi!!!!!!!!!!!!
jelena (lex) probala sam ti broj naci na 988 ali te nema.
javit cu ti se na mail da se vidimo.
pusa svima!
-
matea, bok
dokad si u zg? ja sam sutra cijeli dan nedostupna, ali cetvrtak, petak, ako ti pase, mogle bi se naci.
-
ivarica, poslala sam ti poruku na onaj broj.
u zg-u sam do listopada.
ja sam vise manje "slobodna", tj. mogu se spustiti na kavu u "tac" ili "armani" na kavu.
javi se kad ti pase.
-
sori, matea, dobila sam poruku, ali nisam imala taj dan kuna na mobu, a kasnije zaboravila 
danas ne mogu nikako, ali mozemo se dogovoriti za sljedeci tjedan, ustvari nazvati cu te.
da editiram tvoj broj?
-
-
ivarica, javi se kad mozes. kaj se broja tices mozeg ga editirati mada me nitko nije zvao, ali je mozda bolje.
ludic-a, hvala ti na lijepim rijecima. i drugim curama isto puno hvala.
pusa, matea
-
-
-
Tek sad sam pročitala ovaj tužan topic, moja iskrena sućut.
Negdje sam pročitala jednu rečenicu posvećenu pokojniku: "Ne, ti nisi mrtav, mrtvi su oni koji su zaboravljeni!"
-
I ja sam tek sad pročitala ovo. Iskrena sućut. Jako mi je žao
-
Draga Matea, ne poznajem te, ali znam da su majke ono što nas u životu vodi, one oblikuju naš svijet i daju mu boju.
Veliki pozdrav tvojoj dragoj mami. I ne brini, jer kao što si i sama napisala, ona je tu, uvijek će biti s tobom.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma