Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: kratki protokol gonal f+cetrotide

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno kratki protokol gonal f+cetrotide

evo ubih se tražeći,ali ovu temu nisam mogla naći pa otvaram novu...
    dakle zanima me je li tko od vas imao ovakvu kombinaciju(ili ste sve imale menopur i cetrotide)kako ste reagirale,kakvi su bili rezultati...

ako tema postoji molim moderatorice da temu ključaju i preusmjere gdje treba..

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

draga kiara ja sam ti imala sličan protokol, samo ja sam koristila po jedan menopur i dva gonala od 2-5dc i još od 5-8dc jedan menopur i jedan gonal plus dva ili tri cetrotide...punkciju sam imala 10dc..dobila 4js, tri se oplodile i sve tri vraćene 5dan... dr bio zadovoljan...samo do trudnoće nije došlo al to je već drugi par čarapa... jer u dugom protokolu nisam imala toliko dobre zametke(a imala 10js)... al moja frendica je imala samo gonal i cetrotide kao i ti...dobila 14js vraćene joj dvije blastice i sad za mjesec dana mrvica će slaviti godinu dana... što i tebi želim...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

i mene zanima ova tema , mada ja umjesto gonala cu koristiti menopure +cetrotide daj boze dobar rezultat

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

nekako mi se čini ko da je menopur+cetrotide češća kombinacija nego gonal i cetrotide..

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Kiara79, nista ne brigaj, ima nas jos dosta koje smo bile na Gonal F i Cetrotide. Ja sam iz tog postupka trudna i nosim blizice

Ako te zanima moja reakcija i koliko sam svega ukupno primila pogledaj na topicu stimulacija forumska statistika, mislim da se tako zove i nalazio se na petoj ili sestoj stranici pdf-a potpomognuta

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Kiara79, malo sam podigla topic "jacina stimulacije forumska statistika" pa tu mozes vidjeti i moj protokol

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj fatamorgana prvotno napisa Vidi poruku
    Kiara79, malo sam podigla topic "jacina stimulacije forumska statistika" pa tu mozes vidjeti i moj protokol
    super..

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ja koristim kratki protokol menopr +cetrotide od 2 d.c. koristim po 4 menopura na 6.d.c. imala prvi uzv i imam 7 folikula od 9 d.c počimam koristiti po jedan cetrotid .Bože samo da bude uspješno , na dugom protokolu imala 6 jajni stanica od toga dvije blastociste i imala biokemijsku.

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Bok cure

ja sam bila na Gonalu od 2. DC 225 (3 amp) a onda do 9 dana 150 (2 amp) itaj 9 dan i 1 amp Cetrotide. 10 dan štoperica.
    Imala sam 26 oocita ,od toga 17 zrelih JS. Ukupno 8 embrija,2 transterirana i još imamo 6 smrzlića po koje idemo uskoro

pozzdrav......

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

odlično Lua,jako lijepa reakcija..

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

po meni je to pretjerana reakcija. thanks, ali 26 oocita odjednom je za mene 2 much (a moje 2 po koje dajem, pak premalo)

sretno sa smrzlićima!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ja sam bila na svom drugom uzv i imam 7 folikula jeli to po vama premali broj meni se čini da jeste.U kratkom sam protokolu i uzimam po 4 menopura tj. 30 menopura trebam iskoristiti.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

adikice ja sam primila 20 menopura i 7 folikula= 5js...jedan dr. je rekao (sa obzirom na moj povisen fsh) je to ok reakcija
    a dr.da je to slaba reakcija

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Crvenkapice meni se isto čini da je to super reakcija s obzirom na samo 20 menopura i visoki FSH

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ja sam isto prvo bila happy sto dr. misli da je to super reakcija...........a onda kod ovog dr. sam malo tuzna bila, jer misli da je slaba reakcija....ali dobro , idemo dalje.....sad je fsh 9
    Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 13.09.2010. at 22:36

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

A od kojeg dana ciklusa se pocinje sa Gonalom/Menopurom a od kojeg s Cetrotideom?

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

tikica 69,Gonali/Menopur od 2.ili 3.dc a Cetrotide(u mom slučaju)uključujemo od 6dc s tim da sam nastavila gonadotropine do punkcije,a postoji protokol kad se s Cetrotideom kreće od 9.dc a prekidaju Gonali/menopuri i nastavi samo s cetrotideom

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ia30, hvala

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Meni je receno da je najbolje poceti s Cetrotide kada vodeci folikul bude na 14mm.

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ja na Gonalu od 2 DC,a Cetrotide-isto što je napisala i Taca70...

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

I onda se uzima do punkcije?

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ajde cure,pliz,ako je još netko imao ovakvu kombinaciju stimulacije neka malo napiše što,kada,koliko..i sve to..
    I mene jako interesira..

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mia74, ja sam prvo bila 5 tjedana na antibebi i onda sam s m pocela sa po 4 Gonala 5 dana pa nastavila sa Menopurima. Prvi Cetrotide sam primila kada je vodeci folikul bio 14mm s tim da mi je tada povecana doza na 5 Menopura. To je bio 9. dan stimulacije, primila sam ukupno 3 Cetrotide. Znaci ukupno 47 ampula za stimulaciju+3 Cetrotide+stoperica.Dobili 4js, 1 oplodena, ET 3.dan 8st. zametka, beta=0.

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Taca70,thanx..to je protokol iz Vilija?

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Da, dr je smatrao da ce to biti ok obzirom na nalaz hormona i godine ali... On cak veli da je mozda aspiracija bila prekasno a ja sam provela neprospavanu noc u strahu da ce mi biti nezrele js jer sam stopericu dobila nekih 36h nakon UZV na kojem je vodeci folikul bio 15mm.

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Vidiš meni folikuli pucaju na čudnim "mjerama"..čak ne mogu uhvatiti nekakav prosjek..Imala sam puno nezrelih stanica-to je u biti skoro stalno!!Samo jednom kad sam "doživjela"transfer tada su mi folikuli bili na zadnjem uzv,prije štoperice,cca 15/16 i to mi je bilo ok..Prvi puta sam imala 19-nezrela,a sada sam imala vodeći 19,a drugi cca 15/16,ali su mi u dva dana rapidno narasli-od 12 na 19???I opet nezrela js,ali ZNAM da su mi večer prije punkcije ovi veliki popucali-ono što je ostalo,a bila je samo 1 js-opet nezrela..To znači,ako su nezrele stanice da je prerana punkcija,jel tako?
    Ne može se reći da nemam kavlitetne stanice jer sam na jedinom transferu imala 2js-transfer 3.dan 2 8-stanična..Biolog mi je rekao da su embiji školski-al to nije bilo dovoljno za trudnoću...
    Naprosto ili nemam sreće sa tajmingom za punkciju ili su moje js stvarno u banani..
    Ovo nije tema ali morala sam se malo izjadati

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ti si odlicno reagirala. Ja imam isti protokol i samo sest folikula na desnom
    i dvije na lijevom jajniku i sesti dan su 10 - 12 mm.
    Srtah me, nekako mi se cini da je to malo a ja sam racunala da ce sotati i
    smrzlica.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •