-
Limfociti u trudnoci
Drage moje, ovo je moje prvo obracanje
. Ja sam u 17-oj nedelji trudnoce, do sada su mi dva puta vadili krv radi redovne kontrole i oba puta su mi svi rezultati bili u granicama normale, osim snizenog gvozdja, sto sam regulisala, i snizenih limfocita. Prvi put su bili 9.64%L, a drugi put, pre dva dana, 13.9%L (granicne vrednosti su 20-46) doktorka kao da to ne vidi, ja pitala-ona me iscoolirala
znam da se sa tim ne treba zezati, ali, mozda je to u trudnoci normalno...pojma nemam. A strah me je da brljam po netu za odgovorom-ko zna sta cu sve da nadjem i na kraju se istripujem gadno!
Samo da napomenem da sigurno nisam dve godine radila kontrolu krvne slike
znam....znam.....sve znam...)
Da li je neka imala slican, da kazem, problem?
Unapred hvala!
-
Meni su bili isto sniženi mislim oko 15, a u trudnoći su mi 4 puta vadili krv a leukociti povišeni oko 15 i moj ginekolog nije komentirao a ja nisam pitala da se bezveze ne uzrujavam i kad sam rodila drugi dan sve došlo u normalu.
-
Osoblje foruma
Smanjene limficita u odnosu na (povećanje) granulocita je potpuno fiziološki u trudnoći.
Pretpostavljam da misliš na limfocite (vrstu leukocita ) u DKS, dok su leukociti (kompletan udio) u normali?
-
Leukociti su mi u normali....vec sam se malo smirila, ako tako mogu da kazem. Generalno me najvise uznemire stvari koje ostaju nedorecene od strane lekara. Ja ne moram da budem informisana o svemu, mozda nemam net....ili tome slicno. Dosta stvari odradjuju "kao od bede" sto bi rekao narod, i ja tu ne mogu nista, osim da se nerviram i to iskalim na muzicu
)) kiki
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma