Danas je stigao mali Jakov. Dobrodošao!![]()
Danas je stigao mali Jakov. Dobrodošao!![]()
Posljednje uređivanje od Anemona : 09.09.2010. at 21:39
Nadam se da je sve prošlo kako je smajlić željela.
Čestitamo!
Cestitke![]()
Čestitam i ovim putem !!!
Jakove dobrodošao!
dobro nam dosao, Jakov a obitelji cestike![]()
Čestitke!
Čestitke i od nas![]()
Čestitam
dobrodošao jakove!
čestitke roditeljima... i strini, zar ne?![]()
Čestitatmo i mi!
Divno.
Čestitke i od nas!!! obrodošao maleni..
Jesam ja nekaj prorpustila ili je ona nešto raniej rodila?
Čestitke cijeloj femili i pusa malom imenjaku![]()
svima hvala na čestitkama i vibricama. Jakov je rođen carskim rezom u 37. tjednu zbog manjka plodne vode, prezrele posteljice i sumnje u blagi zastoj rasta. Nažalost nismo zajedno. Odmah po porodu prebačen je na REbro jer su mu slomljene obe bedrene kosti. Zašto? Zbog manjka plodne, njegovog položaja je došlo do toga da nije mogao puno micat nogicama, praktički su bile zarobljene i nisu baš ojačale. Jedna nogica je bila slomljena već vjerojatno u buši, druga je pukla prilikom porođaja. Sada ima gips na obje nožice, čeka se da zaraste pa da se vidi što je dalje s kukićima. Inače je potpuno zdrav, bucmastih obraščića, crne kosice... savršen je.
Ne moram vam pričati kako se osjećam jer ga nisam ni jednom primila na ruke i nisam ga još vidjela poslije poroda.
Vibrajte za malog mišeka da se što prije oporavi i dođe k nama!
još da i ovim putem pozdravim aniku2 i kahnu, naše rode. anika2 je 1 dan ležala sa mnom u sobi na patologiji i odmah smo se skužile, smijale smo se ko lude taj dan i noć prije nego je rodila, tjedan dana prije mene, jednog isto preslatkog dečka.
s kahnom sam se viđala u trudničkoj, i vibram da konačno krenu trudovi!
Smajlić
Za Jakova ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~za male nogice, da što prije bude u maminom zagrljaju i puno ~~~~~~~~~~~~~hrabroj mami da izdrži
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude u najboljem redu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i da što prije budete zajedno!![]()
smajlic evo jos vibrica da budete sto prije skupa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čestitam i da mala bubica čim prije dođe u majčine rukice![]()
Posljednje uređivanje od Kavin : 12.09.2010. at 20:05
ajoj, smajlic, zao mi je, vibram da sto prije budete zajedno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Baš me je ova vijest rastužila~~~~~~~~~~~ iz sve snage da sve bude u najboljem redu (a bit će jer je malecki u sigurnim rukama) i da izdržiš razdvojenost (srce mi se stegne kad pomislim da niste skupa) i da se uskoro mazite
![]()
smajlić čestitam od![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mali mišić što prije oporavi i da budete zajedno![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za našeg jakova
čestitam smajlić tebi i cijeloj obitelji
i da Jakov što prije dođe kući u mamin zagrljaj
~~~~~~~~~
~~~~~~~~~
~~~~~~~~~![]()
Čestitke i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije zagrliš svog preslatkog dječaka![]()
joooooooooooooj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za male nogei za mamu!!!!!