-
Sta sam trebala napravit?
Nemam pojma dal sam pogodila pdf...
Uglavnom, ukratko cu probat.
Imam susjede, bili su muz i zena, muz je nedavno umro, ona je tesko bolesna i nepokretna. S muzem nitko u ulici nije razgovarao jer je bio prilicno zlocest. Pisem ovo jer je bitno da znate da se o njima malo zna.
E sad, u tu kucu dolaze, vjerovatno se brinut za tu zenu, neki ljudi koji imaju dvoje manje djece. Prekjucer, ja dolazim doma s autom, kisa vani lijeva ko iz kabla, taman skrecem u dvoriste kad ispred mene izleti njihov mladi sin, malac ima oko godinu i pol. Mokar do koze!! Ja izadem iz auta al on pobjegne u dvoriste. Odem im na vrata, kucam, zovem, lupam na prozore...mislim bas sam se prepala jer nema njihovog auta ispred, dakle postoji sansa da su klinca ostavili ili da se nekom nesto dogodilo a malac je pobjegao van. Iako je imao jaknicu...
Malac ode iza kuce, ja za njim, usao je na straznji ulaz koji je bio otvoren, ja udem kroz to neko spremiste al ne skroz u kucu i zovem ih, vicem, nitko nista. Napravim opet krug oko kuce kadli vidim da su ona ista vrata sad zatvorena. Ne vjerujem da ih je malac zatvorio jer je premali. Dakle netko od njih je, nije mi samo jasno zasto se nisu javili, morali su me cut.
Nista, odem ja doma, luda do boli. Alarmirala sam ostale susjede ako slucajno opet vide malca da je sam na cesti.
E sad, proslo je 2 dana ja nisam vidjela nikog, ni malca ni roditelje. Ustvari ne znam, kad ih vidim, dal da im ista govorim, jer su me ocito namjerno ignorirali. I iako me prosao onaj prvi nalet ludila kad sam bila u stanju zvat i policiju i socijalnu, ipak me to sad kopka, jesam li mogla/morala nesto vise napravit?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma