Pokazuje rezultate 1 do 46 od 46

Tema: Odustajanje od jaslica?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

ah on ti je sada 2.5 godine, taman da je još pola godine da malo sazrije. no što je, tu je. nama su se tete isto protivilie adaptaciji na način da roditelj bude u grupi sa djetetom, a sada i vidim zašto i da to zaista ne bi dobro funkcioniralo. rađe su mi ponudliti opciju da prvi dan dođem po njega nakon 2 sata i tako par dana. jer ako si ti unutra s njim, nisi ništa dobila pošto se on mora naviknuti na situaciju bez tebe i svejedno te to čeka kada ga prvi puta ostaviš tamo samog. osim toga, i druga djeca plaču kada vide tuđe roditelje. znam kada sam tih prvih mjesec dana dolazila po sina, kako sam ušla u njihovu sobu, tako je vidivši me u plač udarilo nekoliko djece. i tako na svakog roditelja koji dođe po svoje dijete.
    patrik isto nije htio jesti prvih dana gotovo ništa. tu su se svi uskomešali, bake počele paničariti, ali teta i ja smo se dogovorile da će mu ona cijelo vrijeme ponavljati kako ću ja po njega doći čim pojede jelo. tako je i bilo. kod kuće smo se prvo tako dogovorili, teta mu je tako rekla, a po njega se došlo bezrezervno odmah nakon jela. ako nisam mogla ja, došla je baka ili je tata otišao s posla i tada je počeo jesti. onda smo nakon 3 mjeseca uveli spavanje. a moje dijete je dosta teško podnijelo adaptaciju i nije lako prilagodljiv. većinu godine je ili plakao ili negodovao, no ono najgore je trajalo mjesec dana. i sada je nakon godinu dana i nakon ferja par dana plakao u vrtiću. no vjeruj mi, oni ti zaista plaču samo dok mi odlazimo. čim se maknemo iza vrata njih tete utješe i oni prestanu. zaista se divim tim ženama kako takvu buku i tugu mogu podnositi svaki dan, a naručito kada dobiju punu grupu nove male djece na adaptaciju.....ajmeeeeeeeeeee
    Posljednje uređivanje od dorotea24 : 11.09.2010. at 14:00

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •