Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: petogodišnjak i naočale

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vitika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

podizem jer imam pitanje za iskusne u vezi nosenja naocala s flasterom. doktorica nam je rekla da curka treba svaki dan nositi flaster preko stakla na zdravom oku da se vjezba slabovidno. mene zanima kakav treba flaster kupiti, onaj obicni bijeli samo dovoljno sirok? ostaje li ljepilo onda od njega na naocalama? dokotorica nam je savjetovala da uzmemo malo siri, okrugliji okvir za naocale kako curka ne bi mogla gledati iznad ili ispod flastera na naocalama.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj vitika prvotno napisa Vidi poruku
    podizem jer imam pitanje za iskusne u vezi nosenja naocala s flasterom. doktorica nam je rekla da curka treba svaki dan nositi flaster preko stakla na zdravom oku da se vjezba slabovidno. mene zanima kakav treba flaster kupiti, onaj obicni bijeli samo dovoljno sirok? ostaje li ljepilo onda od njega na naocalama? dokotorica nam je savjetovala da uzmemo malo siri, okrugliji okvir za naocale kako curka ne bi mogla gledati iznad ili ispod flastera na naocalama.
    Za tu svrhu se u apoteci može kupiti "Oftalaid" flastere za oči (kutija s 10 komada košta 20 kn), za jednokratnu upotrebu (ako se pažljivo skida može i par puta). Ostane nekad malo ljepljivo po rubovima (na okviru), stakla se poslije diranja prstima naravno moraju očistiti.

vitika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

roman972 hvala. kupit cemo te flastere pa probati iako nam je doktorica rekla da se moze i obicni flaster izrezati prema staklu i koristiti ga visekratno.
    jasno mi je da se stakla moraju cistiti nakon diranja prstima. samo me mucilo to ljepilo od flastera.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •