Pokazuje rezultate 1 do 47 od 47

Tema: dobila otkaz jer nema muža

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Novine, odnosno mediji općenito, kao i inače sve preuveličavaju..

MM je prije godinu godinu i pol dana, dobio otkaz samo zato što je pitao kad će dobit svoju plaću jer je kasnila dosta.. Nitko ga nije pitao ima li ženu, dijete (tada i jako bolesno) ili nema, ima li kredite, je li podstanar ili nije.. Naravno da nismo dali u novine, a sad mi je žao što nismo jer očito se samo tako pravda zadovoljava, nažalost nekad i na uštrb drugih..

Naravno da nije u redu da ta ista učiteljica dobije otkaz, ali je samo jedna u nizu.. Nadam se da nitko osim nje zbog toga ne ispašta..

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj klaudija prvotno napisa Vidi poruku

MM je prije godinu godinu i pol dana, dobio otkaz samo zato što je pitao kad će dobit svoju plaću jer je kasnila dosta.. Nitko ga nije pitao ima li ženu, dijete (tada i jako bolesno) ili nema, ima li kredite, je li podstanar ili nije.. Naravno da nismo dali u novine, a sad mi je žao što nismo jer očito se samo tako pravda zadovoljava, nažalost nekad i na uštrb drugih..
    A koji mu je bio razlog otkaza naveden, ako nam želiš reći? Pretpostavljam da mu poslodavac nije napisao da ga otpušta jer je pitao za plaću.
    Inače, može se obratiti i inspekciji rada, za one koji ne bi u novine.
    Posljednje uređivanje od Zubic vila : 10.09.2010. at 14:22 Razlog: tipfeler

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Zubic vila prvotno napisa Vidi poruku
    A koji mu je bio razlog otkaza naveden, ako nam želiš reći? Pretpostavljam da mu poslodavac nije napisao da ga otpušta jer je pitao za plaću.
    Inače, može se obratiti i inspekciji rada, za one koji ne bi u novine.
    Znamo da se može obratiti inspekciji, ali isto tako znamo kako naše inspekcije rade.. no to je druga priča..

Razlog otkaza na papiru je bio da stranke nisu zadovoljne njegovim radom (on je zaštitar), nakon godinu dana na tom poslu, bez i jedne usmene ili pismene opomene.. A da ne pričam da mu se prije pismenog otkaza šef prijetio jer je MM spomenuo njegovo IME.. No, kako nam je dijete bilo jako bolesno, kao što sam već rekla, i hospitalizirano, nismo imali volje ni živaca se boriti s rogatima i tužiti.. Svo svoje vrijeme smo posvetili svom djetetu koje nas je tada trebalo.. i naravno traženju posla..

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj klaudija prvotno napisa Vidi poruku
    Znamo da se može obratiti inspekciji, ali isto tako znamo kako naše inspekcije rade.. no to je druga priča..

Razlog otkaza na papiru je bio da stranke nisu zadovoljne njegovim radom (on je zaštitar), nakon godinu dana na tom poslu, bez i jedne usmene ili pismene opomene.. A da ne pričam da mu se prije pismenog otkaza šef prijetio jer je MM spomenuo njegovo IME.. No, kako nam je dijete bilo jako bolesno, kao što sam već rekla, i hospitalizirano, nismo imali volje ni živaca se boriti s rogatima i tužiti.. Svo svoje vrijeme smo posvetili svom djetetu koje nas je tada trebalo.. i naravno traženju posla..
    Naravno, u toj situaciji čovjek se najbolje sačuva tako da krene dalje i ostavi to iza sebe.
    Inače, ja sam imala dosta pozitivno iskustvo s inspekcijom rada. Iako, vjerujem da kao i sve kod nas, funkcioniraju na svakakvim principima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •