Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Figurice Ninja kornjaca

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Figurice Ninja kornjaca

Eto, dolazi polako vrijeme Bozica i poklona i ...

... Vedran je navalio da hoce ove godine na poklon dobiti Leonarda the Ninja Turtle!
    Pisali smo cak i pismo Djedu Mrazu i znam da bi ga taj leonardo jako veeslio pa bih mu ga rado pronasao.

No, ninja kornjaca vise bas nema u ducanima, sve se rasprodalo cim su se opet pojavile na TV-u. Jel zna netko gdje bi se to moglo nabaviti (Bilo ih je u Turbo limacima, no kako cujem rasprodani su svi, a osobiti Leonardi)?
    Mozda negdje u SLO (vjerojatno cu uskoro malo tamo nekim poslom), samo ne znam gdje ima u Ljubljani i Mariboru nekih vecih ducana sa igrackama?

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pogledaj u algoritmu ako nema u TL- ja sam jucer vidjela nekaj s tim kornijima al ne znam o kojem doticnom se radilo
    ( radi se o a. u gajevoj)

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Crtić, TL, Emezeta, Ipercoop - to su trgovine koje ih imaju u Osijeku, pa ih vjerojatno ima i tamo.
    Mi imamo Rafaela

Početno

Land of Magic dućani bi ih trebali imati obzirom da su oni organizirali i one susrete s njima kod Boćarskog i u Branimir centru...

http://www.landofmagic.net/

JBT avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Upravo se vratih iz Profila u Bogovićevoj i ima ih dosta.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja danas krećem u potragu i nadam se da ću ih naći pa ti javim. Prošli tjedan ih je TL u King Krosu bio prepun, ima nešto i u Iper coopu.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prije nekih tjedana dana su u svim dućanima dobili nove pošiljke. Pa nije se valjda rasprodalo. tatek, ak hoćeš, ja ti pogledam po dućanima u centru za koje znam da ih imaju, odnosno imali su ih.

iva_777 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Vidjeli ih mi u Metrou. Nebi ih ja ni snimila da mi Dodo nije provalio "mama ja samo tvoja mala ninja kornjača"

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nazovi land of magic, i onaj u frankopanskoj i onaj u radicevoj.
    znam da su ih pred mjesec dana imali svakakvih.
    a ja ne mogu vjerovati kako je ivar odolio toj napasti, ni ninja kornjace ni power rangerse, nista od tog nije nikad trazio. mozda ipak ovo nisam smjela napisati, jer vec sutra....

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

... jer vec sutra ce ti doci sa "Daj mi, molim te, kupi Action man-a!"

Mi smo dosad odolijevali tim action-napastima, no okolina cini svoje: dva puta je dosao doma iz vrtica sa nekim *menovima posudjenim od frendova, drugi put je baka kupila spajdermena, ovu nedjelju su neki rodjaci iskrsnuli sa Action menom (ajd, makar je opremljen kao alpinist,a ne kao komandos ili neznamstovec) ... i, eto, sad cemo i mi kapitulirati. :/

Naravno, svi ti menovi su dosad u akciji kad se nema kaj pametno raditi, a kreativne igre su vezane za druge stvari. Probat cemo malo i njih ukljuciti u svjetovni zivot ...

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

rezultati potrage porazni: TL u Gajevoj nema niti jedan komad ninja kornjača, u Varteksu i Land of...ima samo pojedinačnih figurica. Mi tražimo mega bloksovo točno nešto i neznam di ću to naći ili kako objasniti da Sv. Nikola nije to mogao naći

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma imamo mi action mana alpinistu, rolera i jos par golih. imamo i par njegovih najprijatelja (neprijatelja ), a spiderman kolekcija je zavidna. zato se cudim ovom strajku.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jučer sam vidjela u Crtiću u Importanne Galeriji hrpu Ninja kornjača.

Zoila avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

a tatek, vidim sad da moji sinoci i njihova kolekcija action-mena i kornjace lose utjece na vas

neki dan sam vidjela kornjace u ducanu igracaka na katu kod Jarunskog placa (mali ducan, odmah desno kad izadjes iz lifta).

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bubica, vidjela sam puno Mega bloksovih kornjača u Nami na Kvatriću.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Zoila prvotno napisa
    a tatek, vidim sad da moji sinoci i njihova kolekcija action-mena i kornjace lose utjece na vas

neki dan sam vidjela kornjace u ducanu igracaka na katu kod Jarunskog placa (mali ducan, odmah desno kad izadjes iz lifta).
    Ah, da su samo oni u pitanju lako bismo mi to ...

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Prijavljujem da je Leonardo priveden bez otpora iz Profila (gdje ih je jos dosta ostalo) u nasu spajzu doma gdje cuci u jednoj kutiji do Bozica.

Navodno ih i u Turbo Limacu dobivaju ovih dana , a u LoM se isto ocekuju.

Inace, zgodna ideja za poklon: u Algoritmu imaju knjigu-slikovnicu "tisucu prvih rijeci" na engleskom, njemackom, spanjolskom (ja kupio sebi na spanjolskom da malo ozivim stara znanja ... ). Cijena 70 kn i knjiga vrijedi svaku tu kunu.

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Moje dijete ima nekih 10 action mena, svi goli, par batmena i spider mana. Sad se vec gusta Nikoli koji ce mu donjet Ninđu i zeli Ledenog??? _ gledo je Batmana jedan dan na Tv-u. Sve pod utjecajem starijih deckiju s kojima se druzi. I ja sam mu kupila samo jednog a ostalo je sve posudeno. Nije bas da mi je to primjerena igracka za njegovu dob (ne bi mu to uopce kupovala za sad), ali ne mozes protiv toga, on ih samo dojari doma. U Samoboru u Turbo limacu imaju Ninda i neprijatelje svih vrsta.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj ima pune 4 i nema ništa od toga. I to ne zato jer mu mi ne bi kupili, nego nikad nije niti tražio.

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

danas sam bila u TL u king crossu, leonarda kolko volite. al kolko cujem, on je najtrazeniji pa se pozurite ko treba

JBT avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

U TL u Gajevoj sam kupio zadnjeg L. :D , ali je žena rekla da uskoro dolazi nova pošiljka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •