uf vec mi je muka pisat stalnom isto i nanovo-evo u kratko-mali je rođen sa 4350 i prva 3 mj je dobivao po pola kg pa je nakon 3 mj imao 5500 kg.sa 5 mj je imao 6300 i sa 6 mj 6250-bio u bolnici zbog gubljenja i rađene pretrage-sve ok.danas mu je 7 mj i ovaj cjeli mjesec mu dajen po 2 obroka žlicom koje uredno pojede-oko 180-200 grama.teži oko 6500-ukljucen mu je i maltodekstrin a ja mu vec osim voča dajem juhe,krumpir,keksolino,vočne jogurte itd-sve po nalogu doktorice.trudim se sacuvat bar vecernji i jutarnji podoj ali mali nece,zaspe-zvala samrodin sos vec ohohohohohoho puta i ništa mi ne mogu rec jer sam sve pokušala-ja mu navecer dam oko 9 dojku on pinku posisa i zaspe pa se oko 11 dignem i napravim adaptirano i pojede oko 120 ml-neznam više šta-ima li tko iz splita neka pedijatrica koja je u nekoj grupi za dojenje jer bi tako volila nastavit dojit jer sam svjesna da je majcino najzdravije-a i doktorica kažće da ga nisam dojilča da bi imao sigurno fibre jer ima echerichiu colli u urinu-svašta sam naškrabala bez ikakvog reda ali valjda ste me razumili-pomozite jer mali oćito nece mlijeko ni navecer neštpo malo oko 3 h iza ponoci pa nujutro u 6-7 opet niš-pa opet po danu žlica.zaboravila sam napomenut da je mali kroz 6 mjesec sisao ali svaki obrok 80 gr-radjeni pokusi podoja poslje svakog obroka i uredno bi sa tim funkcionirao do idućeg podoja nakon 4 h tako dA JE OVO USPJEH ŠĐTO JEDE 200 GRAMA
HVALA I POMOZITE JER BI VOLILA DOJIT