Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: NoŠenje na leĐima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    thora avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno NoŠenje na leĐima

od postoječih nosiljki konzument sam Poucha, Babaslinga, marame i MT-ia, no, kako je T. trečinac, vala kičma me rasturi !!!!!!!
    No, i inače imam problema i sa kralježnicom, trnu mi ruke,i godine su faktor, no, da ne nabrajam.
    Zanima me vaše iskustvo nošenja na leđima, jer se moram probati maximalno odteretiti, a malac silno voli zverkati okolo, tako da nije sretan ni na boku , ni kad je okrenut prema meni, naravno, a okrenut od mene, uživa!
    ...ergo carrier ?! ,il i?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ja sam svojeg nosila u MT-u na leđima i bilo je super. Kao da nosim neki ruksak. I u slingu sam ga nosila na leđima, ali me ipak malo bilo frka pa sam ispod njegove guze držala ruke. Jesi pokušala u MT-u?

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mt je super za leda, i ful se jednostavno veze. pbm je jedino sto ponekad trebas osobu viska za instalaciju djeteta ako je zivahno.

za to sto ti trnu ruke probaj akupresuru. meni je frajer napravio, boli ko vrag par min ali isplati se. on ti pritisce jagodice na kaziprstu i malom prstu s necim sto izgleda kao olovka, metalnim. bas pika tamo gdje boli. kad to zavrsi, meni nisu mjesecima trnule. kad opet pocnu, ponovim. super je.

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Sve ove nosiljke mogu i na leđa. I po meni je za malo većeg bebača MT najbolji izbor.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ja sam probala maramu i sling, sling je tako tako, za vrlo kratko i malo se teže namjesti, a u marami smo se na leđima dugooo nosili, kad sam na igralištu znala sama nabacit je na leđa i smotat ljudi su mi znali prić i pitat jel trebam pomoć, valjda su se svi bojali da će beba past, nikad mi nije pala.
    Meni je razlog bio što je bila teška i kasnije je prohodala i jednostavno mi je tako veće dijete lakše bilo nosit na leđima i kad je tamo bas ne traži često cicu, nije joj pod nosom, a opet je mirna

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam nosila na leđima u marami i bilo mi je jaako jednostavno, nisam probala ništa drugo pa nemrem usporediti.
    a jesi probala šta od cijelog asortimana koji imaš?

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Preporučam Mei tai
    možeš ga namjestiti na visinu koja ti odgovara-visoko nošenje ili klasično.
    Visoko nošenje radiš kad je bebač relativno nizak i ako vežeš na struku onda se događa da bulji u tvoje leđne lopatice, što ne želimo. zato ga podligneš, odnosno zavežeš trake na optimalnu visinu-dakle ili negdje na pola puta ili skroz visoko (trake idu iznad prsiju), ako radiš klasično nošenje nemoj trake vezati prenisko na bokove, jer će ti teret otići u noge i biti će ti teško. Najbolje veži tamo gdje nam ima najviše špekeca, baš oko struka i dobro se zategni
    i teret prebačen na leđa je najbolja opcija rasterećenja.

thora avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Josie-ka, thanx, i svima ostalima, afkors!!! Probat ću MT, jer mi sa slingom baš i neide, a elastična marama mi je preuska!?, no u iščekivanju sam nove

Samo jedna crtica iz našeg odlaska u park, kako se hendla troje djece do 5 godina
    Kolica se guraju,( jer kad najmlajši hoće spavati, najrađe spava na trbuhu u krevetu, ili u kolicima), najmčlajši se nosi, srednij se vozi na buggyu, a najstariji hoda uza me. A kao pripomoć se fura i sling i marama, ovisno kakav je najmlajšem dan, da li bi se rajše uspaval i nosil u slingu ili marami!
    Niš čudno da sam spigana do poda!!!!!

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Samo da se javim da se mi skroz super nosimo i u slingu na ledjima
    Ja ga stavim na bok, kao da ga normalno stavljam u sling na bok, samo mi ringovi budu iza ramena. Onda jedno 'hoop' - obrtanje - i na ledjima je, a meni ringovi na pravom mestu. Super je sto namestanje traje bukvalno 10 sekundi, pa mogu cesce da ga vadim i stavljam.

Mei tai je zakon za duze, ovog leta sam zikija tako nosila na planinarenje.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

a kad se bebač može nositi visoko na leđima u MT-u?

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

i ja razmišljam o mt. dečko je velik, stalno se izvija i migolji u slingu. pa još - on u šuškavcu, ja u šuškavoj jakni, pa kliiizi.

Aneta avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni je MT za na leda najbolji. sada cekam da mi stigne nosiljka Manduca - kazu da bit ce jos bolje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •