Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: beba se stalno budi po noci

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno beba se stalno budi po noci

evo morala sam otvorit ovu temu imam bebicu staru 4 ipo mjeseca u zadnjih 20 dana slabo spava ponoci inace prije bi legla oko 8 i 30 budila se oko 2 ili 3 pa oko 6 i u 8 je dizanje...a sad legne u iste ure ali se budi oko 11 i 30 pa oko 2 pa oko 4 pa oko 6 pa 7 i u 8 je dizanje ima li tko slicno iskustvo da mi pomogne...ja se tjesim da su joj zubici problem a jako ma strah da mi se nije navikla na sisu

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

bebe stalno mjenjaju ritam. bit će tih promjena još 100. nekad su zubi, nekad skok u razvoju, a nekad tko zna što...iz mog iskustva najbolje je spavao u dobi od 4-5 mjeseci i onda sa 6. sad se pak budi 8-9 puta a ima gotovo 9 mjeseci. vjerojatno faza
    a ne razumijem tvoje pitanje bojiš se da se nije navikla na cicu. što to znači? bojiš se da noću hoće sisat ili misliš da premalo sisa? no šta god bilo - proći će. nitko se zbog sisanje ne budi noću sa 18 godina

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

to će proći
    mi imamo 11mj i većinom super spavamo, ali onda s vremena na vrijeme stalno papamo po noći, npr. prošli tjedan, a razlog su zubići
    to se stvarno često mijenja

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

moj je isto tako ali samo par dana... i nakon toga je sljedecu noc odspavao 8 sati u komadu
    to su samo faze
    a bolje da je ovisan o cici nego o necem drugom

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

tak i moj, 2. teorija ne napapa se dovoljno pa jede češće ...savjet: drži se, proći će

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mislim da se boji da se "navikla" na cicu. Pa naravno da se navikla. Evo, moj ima skoro 12 mjeseci i jos uvijek ne spava dulje od 2h po noci i jos uvijek cesto cica po noci, ali ne zbog gladi.

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

e to sam mislila da se budi ponoci tek tako da je na cici jer nije gladna ne povuce 2 puta i vec pajki....imam jos pitanje njoj je 4 ipo mj i misli da mi jako cesto jede po danu svako dva sata....sto vi mislite

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Cure, na podforumu 0-1 http://forum.roda.hr/forums/37-Dobne-skupine-(0-1) ima hrpa otvorenih tema o (ne)spavanju, slobodno nastavite tamo.

Ukoliko imete problema s dojenjem i za to postoji podforum http://forum.roda.hr/forums/55-Probl...e-kod-dojenja

Ovu temu zaključavam, slobodno nastavite na nekom od predloženih PDFa. Hvala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •