Zanima me dali netko kupuje ili razmišlja o kupnji ili je već kupio kuću ili stan u Samoborskim vrtovima?
Mi razmišljamo o kupnji kuće tamo pa me zanima kakva su vaša razmišljanja, saznanja i ostalo...
Inače, preselili bi se iz Zagreba..
Hvala![]()
Zanima me dali netko kupuje ili razmišlja o kupnji ili je već kupio kuću ili stan u Samoborskim vrtovima?
Mi razmišljamo o kupnji kuće tamo pa me zanima kakva su vaša razmišljanja, saznanja i ostalo...
Inače, preselili bi se iz Zagreba..
Hvala![]()
Moj MM je tamo izvođač radova i znam samo da cijelo vrijeme hvali kvalitetu gradnje, materijala..stolarije
Sve je na nivou i na sve se obrača pažnja što sa nekim našim investitorima nije baš tako. (razlika naših i stranih definitivno je vidljiva)
Samo da gledam novogadnju u kojoj i sama živim mrak mi pada na oči od kvalitete gradnje, materijala i svega ostalog.
U blizini vrtova planira se gradnja nekog velikog spa centra, ne znam točno sad naziv uglavnom nešto ogromno....
Meni sve zvuči primamljivo, e sad, možda nekome je, a nekome nije, ima nas svakakvih![]()
Baš sve je primamljivo osim lokacije, indentično kao i Hoto vile. Nisu ni tu ni tamo. Tako i ovo, predaleko je izvan Samobora za moj pojam.
Dobar dan,
mi smo jedni od kupaca u Samoborskim vrovima i da nismo toliko zaglibili (dali smo popriličnu kaparu koju na žalost više ne možemo dobiti nazad) sigurno bismo odustali od kupovine jer ovo što nam rade nije više normalno. Ponašaju se prema nama kao da smo najveće lopovi a ne kupci koji će dati preko 200 000 eura za kuću koja neće niti bidi gotova nakon šo ju moramo platiti. Ne poštuju predugovor, mijenjaju uvijete svako malo bez da obavijeste kupce, sav rizik prebacuju na kupca a mi smo ti koji će za mjesec dana postati beskućnici jer smo prodali stan a u kuću ne možemo dok ne platimo i dok oni mjesec dana nakon plaćanja nen postave parkete i pločice. Iskreno mi je žao što smo se upuštali ub cijelo to natezanje sa Sitnicom i g. Atiom, da sam znala nikada se ne bi upuštala u tu priču a sada jedino mogu plakati i sa svokm tom lovom tražiti neki drugi stan i smještaj.
Nia, kako misliš predaleko od Samobora? Pa, to je dio Samobora, bar mi se čini![]()
Do centra imaš 3 minute autom, u što je uključeno i moje parkiranje![]()
mi smo gledali ali smo odustali zbog:
a) blizine dalekovoda (jedan klijent koji se bavi dalekovodima me upozorio na to, gledao je isto naselje i odustao zbog istog)
b) mocvarnog podrucja na kojemu je gradjeno (ne riskiram s vlagom)
c) nakon pocetne euforije obiteljske kuce i vrta bi mi pocelo ici na zivce vozikanje djece na aktivnosti i nas na posao a posao ce nam uvijek biti vezan za zagreb a koliko god kazu da je blizu i nije bas toliko..dakle racunam 2h autom dnevno sto dodatno i kosta
d) nisam sigurna da ce naselje toliko brzo zaziviti a jos manje da ce biti autobus koji ce voziti djecu u skolu (to su govorili i u hotu pa nista od toga) ili da ce krenuti vlak
e) ako skuzim naknadno da mi ne pase ne znam koliko bi lako prodala tamo kucu
plusevi su sigurno:
a) lijepo obiteljsko naselje sa zelenilom
b) kuce su lijepe i kvalitetno gradjene, na opremi se nije stedilo (minus je sto su stepenice vecinom napravljene preusko, nisu stavljali ogradu nego knauf zid pa ce se namjestaj morati unositi dizalicom)..nasli smo jednu bas po nasem gustu
c) ima lijepi parkic za djecu
plus to što je cesta do centra (ili do bilo čega drugoga) prestrašna. ajde da bar imaš neku lijepu šetnjicu kad već moraš dosta hodati, ali ideš po praznoj betonskoj cesti koja čini mi se nema ni pločnika. a sigurnost hodanja po takvoj cesti - ajme meni
potpisujem lore i lut... to nije u samoboru... ma sto god tko god govorio o tome...
Pa da, zato i kažem da je daleko, to je iza Mercatora, na jednoj sporednoj cesti prema autoputu za Zg, ta cesta nema nogostup, a nema ga ni ova druga glavna Samobor-Bregana, plus prolazi se kroz kraj koji uopće nije naseljen, to mi definitivno nije izbor za dijete koje bi samo trebalo ići u školu u budućnosti.
Otprilike te njihove vrtove uspoređujem s Hoto vilama, istina lijepo i atraktivno izgleda, ali Hoto vile su sagađene u nedođiji - industrijskoj zoni, niti su u Sv.Nedjelji, niti u Podsusedu niti u Zaprešiću.
Posljednje uređivanje od Nia_Zg : 26.04.2011. at 13:23
Nezadovoljna, kak je zavrsilo to s vama i kaparom. Mi smo, naime, bili neki dan i cura koja nam je pokazivala naselje je rekla da su vlasnici projekta austrijski Porr i to 100%!!! Sad sam zbunjena. Tko je Atia?
Molim te, uputi nas jer nam se jako svidja stan tamo i spremni smo ga kapariti!!!!
MArita evo ovo ovdje http://www.atiagroup.com/executives/
Sad grade i vrtić
Moj sin upisan je u vrtić tamo. Počinjemo 3.9.2012. Bili smo na danima otvorenih vrata u vrtiću i čini mi se da nije puno kuća useljeno. Vrtić izgleda fenomenalno, sve je izgrađeno u standardu. Sviđa mi se jako i ravnateljica.