prvi je pimac. nasla sam, kad mu potegnem kozicu dokle ide, ispod onog dijela koji se jos ne moze prevuci nesto sto mi izvana izgleda kao nakupina gnoja, kao pristic koji nema vrh. nemam pojma sta bi to moglo biti. zanima me jel jos netko nasao takvo sto, jer me frka da ce mu prevuci taj ostatak na silu i da cu onda imati velikih problema jos dugo dugo s bilo kakvim odlascima kod doktora--jer f, kolko god kul bio, kad si nesto zacrta to je skoro pa gotovo.
drugi problem nam je zub, donja cetvorka. zub je pukao i povremeno ga boli dok jede. ostao je samo komadic dole pri dnu, izgleda kao da ga nema. zubarka nam je rekla da nema smisla da to sad diramo jer ce imati traume od zubara, da samo odrzavamo higijenu plus ispiranje cajem od kadulje, i kad ga boli da mu dam malo lupoceta ili necega. e, sad. trajni zub na tom mjestu izlazi sa oko 11 godina, sto znaci da bi njemu ostala takva situacija jos 7 (!!!) godina. ako izvadimo zub, postoji mogucnost da mu se drugi zubi stisnu i da ne ostane mjesta za tu cetvorku. ja nisam pametna. sutra idemo po drugo misljenje, ali bi htjela cuti vasa iskustva, ako postoje.