Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 58 od 58

Tema: Jel me primate?

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj coccinella prvotno napisa
    Citiraj TeddyBearz prvotno napisa
    Pa nećeš valjda...? :shock:
    Nisi ih valjda ti :shock: :shock: !
    Ma nisam!

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Cekana, super su ti pelene!! Svaka cast cure. :D

Mama Juanita, moj duboki naklon - prekrasna kolekcija!

Daj mi recite vi koje imate Bumkins AIO kako ste zadovoljne sa njima? Naime, ja ih imam pet i sve sam mislila kako ce one biti super, no one promoce vec nakon sat i pol! Mislim da im ta zastitna vanjska strana nije dobra, jer njemu bodic bude mokar izmedju nogica, ne sa strane. Kakva su vasa iskustva sa Bumkins AIO ili Bumkins zastitnim gacicama?

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj momze prvotno napisa
    Daj mi recite vi koje imate Bumkins AIO kako ste zadovoljne sa njima? Naime, ja ih imam pet i sve sam mislila kako ce one biti super, no one promoce vec nakon sat i pol! Mislim da im ta zastitna vanjska strana nije dobra, jer njemu bodic bude mokar izmedju nogica, ne sa strane. Kakva su vasa iskustva sa Bumkins AIO ili Bumkins zastitnim gacicama?
    Koristila sam ih samo par puta i nisam baš bila zadovoljna, isto su mi promakale.
    Ali ja nisma bila sigurna jel to zato što su već bile jako iznošene (naslijedili ih nakon 2-3 djece).
    Uglavnom, njihov zaštitni sloj je više kao od neke balon svile, nešto kao materijal za kišobrane i nama je to promakalo.
    Dok mi recimo kushies AIO nisu nikad.

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

...ali imaju zbilja slatke uzorke :D .

hildegard avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj coccinella prvotno napisa
    Momze, ja u bumkins AIO uvijek stavim dodatni uložak i super su mi. A Dorja puno piški (mijenjam pelene svakih 2 sata).
    Potpisujem

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ok, probat cu sa dodatnim uloskom, iako mislim da je problem u toj balon svili ili sta je vec...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

evo i mene... na platnenima smo 1,5 mj, zasada imam samo kamaris komplet i ovaj vikend kupljenu jednu zelenu racman-debela, mekana jedino veličina bi trebala biti one size a moj sin je već na najvećoj dok smo kod kamarisovih tek na drugom drukeru

borimo se s pleničnim predlogama, ove tosama su mi koma i stalna potraga za njima, ali sam si u baby centru u brežicama kupila popolinovu rolu od 100 i super su, totalno otkriće

religiozno prečitavam sve postove, imam sve linkove ali nikako se odlučiti s kojeg sajta i koje aio kupiti, surfam ebay ali sve povoljno je us only pa razmišljam naručiti na bratićevu adresu pa da mi ih oni šalju kad se skupi hrpica-jel neko probao sličnu kombinaciju

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj irenask prvotno napisa
    religiozno prečitavam sve postove, imam sve linkove ali nikako se odlučiti s kojeg sajta i koje aio kupiti, surfam ebay ali sve povoljno je us only pa razmišljam naručiti na bratićevu adresu pa da mi ih oni šalju kad se skupi hrpica-jel neko probao sličnu kombinaciju
    Ja na tvom mjestu ne bih čekala da se skupi prevelika hrpica, jer će to naši carinici jedva dočekati. Rađe neka ti pošalju češće, ali manje pakete.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •