Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
Ciao denisa,
Žao mi je što ti se sve to izdešavalo i što se i dan danas boriš sa tugom. Meni tvoje riječi zvuče iskreno i toplo, a sve su to životne situacije koje je teško podijeliti s drugima. Što se tiče budućih planova, mislim da bi ipak trebala popričati s nekim stručnjakom i opisati mu još detaljnije svoju priču. Ne znam gdje si, ne piše u avataru, ali ako si u mogućnosti, iz osobnog iskustva bih ti preporučila psihologa dr. Antona Krajcara iz Buzeta. Bila sam kod njega za neke svoje probleme i blokade (u drugim okvirima života, ali jednako zbunjujuće kao tvoje u pogledu majčinstva i zatrudnjivanja) i jako mi je pomogao. Postala sam bolja od kad mi je pomogao. Čovjek je napisao nekoliko knjiga o psihologiji: Put i krivi putevi uma, Povezane energije, Život je svjetlost duginih boja i druge dvije čijih se naziva ne mogu sjetiti. Uživo je legendaran, neponovljiv...jako sam zadovoljna našim razgovorima. Progooglaj malo i javi se ako te zanima više detalja....
Drži se i velika
Draga Sumskovoce,
da li mozda znas kako se moze doci do dr. Antona Krajcara? Pred dosta vremena sam bila kod njega na tretmanu, pokusala sam ga nedavno dobiti na (stari?) broj, ali bez uspjeha ... Citam njegove knjige i imam (gorucih) pitanja.. Bila bih ti jako zahvalna na informaciji