Citiraj ivancica prvotno napisa Vidi poruku
Imamo mi njihov madrac za bračni krevet. Mislim da je ortoflex. Savršen je. Kad na njemu spavam nikad me ujutro ne bole leđa(jer jelte, često sam u dječjoj sobi prek noći pa nemam uvijek taj jutarnji doživljaj). Prije smo imali neki hespov sa jezgrom od kokosovog oraha. Užas živi. Sav se izlomio i užasno je neudoban.

Ovaj iz oriolika su nam dovezli na kućnu adresu, jesmo nešto malo platili više ali nismo imali zezancije s transportom. Probaj nazvati u tvornicu. Imaš kontakt na stranici pa se raspitaj.
X

Potpisujem, mi isto imamo njihov bračni evo sad već nekoliko godina, spužva ili kakav je to već materijal, bez federa i mi smo se preporodili. Uzeli smo najtvrđi, jer smo umirali na onom od federa koji se udubljivao toliko da bi ja nekad spavala maltene u rupi jer kad je MM legao na bok, napravio bi cijelu udubinu... Sad toga više nema, fino se naspavamo i ništa nas ne žulja, ne bole leđa... ma savršen je. Kupili smo ga u Solidumu na katu, mislim da ih preprodaje jedna trgovina uz druge madrace.